Машките правила!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
[media]http://www.youtube.com/watch?v=VCIyzNISw1Q[/media]

Lady, dvata mizicki genija koi neodamna pocinaa, navistina ja otslikuvaat vistinata.

The complexity and the simplicity of the women vs men relations.

it is a mens world, yes, but it would be nothing without a woman or a girl, especially without a LADY!

yin-yang[1].gif
Точно, двата света одат како ying-yang

Ало бре... офтопик сте :pos:
Не сме овде за преговори, туку за воведување мир у кучи преку ултимативен пристап :pipi:

Да, ја знам поговорката...

Сакаш да кажеш дека ти си маж во куќата?:kez:

Ти сакаше да си ултимативен, а и bdw не знаеше да читаш мисли:)

~*~

Ова се нашите правила. Сите се нумерирани со бр.1, намерно.

1. Мажите НЕ СЕ читачи на мисли.
1. Научи да ја користиш ВЦ шолјата. Голема девојка си. Ако е дигнат капакот, спушти го долу. Нам ни треба подигнат, Вам спуштен. Ама не не слушате нас да се жалиме ако е спуштен, нели?
1. Плачењето е уцена.
1.
Побарај што сакаш.
Да разјасниме:
Потсвесните наговестувања не функционираат!
Силните наговестувања не функционираат!
Очигледните наговестувања не функционираат!
Ебате, само побарај, јасно и гласно. Изусти го
!
1.
Да и Не се совршено прифатливи одговори на било кое прашање.
1. Дојдете кај нас со проблем само доколку сакате помош за да го решите. Тоа го правиме. Емпатијата и симпатијата се работи за кои постојат пријателките.
1.
Се што сме рекле пред 6 месеци, никако не смее да се искористи при караница.Всушност, сите наши коментари губат значење после 7 дена.
1. Ако нешто што сме рекле е двосмислено, при што едниот начин на интерпретација ве лути или ве растажува, сме го мислеле она другото.
1. Можете ИЛИ да не замолите да направиме нешто, ИЛИ да ни кажете како сакате да биде направено. Не и двете работи истовремено. Ако знаете како да го направите, едноставно сторете го тоа.
1. Нити на Кристофер Колумбо му требаа упатства, нити нас.
1. Ако некаде не чеша, ќе се почешаме. Тоа е тоа.
1. Ако ве прашаме што ве мачи и вие одговорите со ништо, ќе се однесуваме како се да е во ред. Знаеме дека лажете, ама, не вреди да се замараме.
1.
Ако поставите прашање на кое не сакате одговор, подгответе се да чуете одговор кој не би сакале да го чуете.
1.
Кога треба да одиме некаде, апсолутно се што ќе носите е во ред. Озбилно.

Јас се пронајдов во горе наведените ... не сум машко бе.Сигурно.:devojce 1:

Чуството за вина нема ефект врз машкото, so buzz offffff !!1!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom