Машките правила!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Jas se slozuvam so Lady, apsolutno go smarate zivotot, a nie gledame da pluivame vo toa vase zensko ludilo.

И на крај, или и Вие станувате луди или откога ќе допливате сте изморени, стари и истрошени:)
Дефинитивно жени, дај менете се:uvo:

Tokmu taka, жени СМЕНЕТЕ СЕ, не се обидувајте да не смените нас, мажите, ние сме константа, непроменливата во равенката, вие сте флуктуацијата, непознаницата.

Јас зборувам општо за машкиот свет во глобала, во која нормално постојат и исклучоци....
Ако си ја имаш мувата на капата, тоа јас не знам:)

бре...женска беља.Само да се зборело против мажите.
И не си ја имам мувата на капата...само внимателно те следам што кажуваш.:duel: :)

бре...женска беља.Само да се зборело против мажите.
И не си ја имам мувата на капата...само внимателно те следам што кажуваш.:duel: :)

Внимателно и читај ме.....
Затоа што сум на страната на мажите, дефинитивно!:)

Машкиот свет функционира толку површно, без анализи, ситничарење и практично како што наведе Серпико....
Затоа што женскиов свет навистина го замара животот:)

Значи шега било :)
Добро е

Tokmu taka, жени СМЕНЕТЕ СЕ, не се обидувајте да не смените нас, мажите, ние сме константа, непроменливата во равенката, вие сте флуктуацијата, непознаницата.

Garfield, не претерувај...И во нашиов свет можеме да се пофалиме со непроменливи константи , слични на вашата глобала:kesa:

Не е шега, пофалба е. И достате :)

Значи шега било :)
Добро е

Површното е најблиско до наједноставното, а тоа е теориjата до успехот на секој мудар човек....
Комплицираноста не е знак на паметност:)

Напишано од Serpico
1. СИТЕ мажи гледаат во 16 бои, како Windows default settings.
На пример, Праска за нас е само овошје, а не боја.Сливата исто така е овошје. Немаме поим што значи

Ова е точно.

И за кајсија исто.Кајсија е овошје не боја.

Браво Серпа

Ако мислите дека сте дебели, веројатно сте во право. Не прашувајте не нас.
Ja па се` машко околу мене малтретирам со прашањево. Се навикнаа веќе. :pos:
Ако ве прашаме што ве мачи и вие одговорите со “ништо, ќе се однесуваме како се да е во ред. Знаеме дека лажете, ама, не вреди да се замараме.
Го мразам ова, од дното на душата. Просто ме убива. А точно е, од збор до збор. Да вибам. :pipi:

[/FONT][/COLOR]
Ja па се` машко околу мене малтретирам со прашањево. Се навикнаа веќе. :pos:

Го мразам ова, од дното на душата. Просто ме убива. А точно е, од збор до збор. Да вибам. :pipi:

Па тогаш Емке кажи му што те мачи и ќе сте фита фит:)

Garfield, не претерувај...И во нашиов свет можеме да се пофалиме со непроменливи константи , слични на вашата глобала:kesa:

Исклучок кој потврдува правило, во счучајов, исклучок кој го потврдува фактот. :back::back:

Иначе ова јас го имам на англиски уште пред 2 години таткоми ми го прати по маил.

Е да, како во слајд е претставено и од тогаш еден другар ми збореше дека цреша е цреша не е боја.

Стварно сте многу едноставни ама и ние знаеме да комплицираме работи и сакаме се да биде по наше ама неможете без нас:pipi:

Јас само имам да додадам: Серпико лошотијо една, правила ли бе?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom