Машки со пудра?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
хахахахаха
какви машки со пудра, одвратни ми се.
Подобро со бубулици отколку три kg пудра на нив! Бљак :nenene:

Машко со пудра? Зар личам на педер?

Но би го прашала боки што пудра користи, убава и е.:pos:

Мислам дека претеравте малку!Збориме за добро нанесено квалитетна пудра како што кажа некој погоре ако не ти кажат неможеш ни да приметиш дека има пудра,а сепак тоа му помага да ги покрие акните и да си го среди колку толку барем за излагање лицето!Па фала богу премногу пудра ни на девојка не и стои!
Сосема се согласувам.
Користам понекогаш, но само кога ми ја става некој кој знае што прави (за да прикрие некоја акна се разбира) и тоа да изгледа незабележливо, а не 5 кила пудра што се приметува од километар, тоа е веќе невкусно, да не речам педерско :D
А даалеку сум од педер :smir:

Го напраи женско. :pos2::pos2:

Па, тоа и ми беше поентата:wink:

Сосема се согласувам.
Користам понекогаш, но само кога ми ја става некој кој знае што прави (за да прикрие некоја акна се разбира) и тоа да изгледа незабележливо, а не 5 кила пудра што се приметува од километар, тоа е веќе невкусно, да не речам педерско :D
А даалеку сум од педер :smir:

Апсолутно се согласувам, да се прикрие некоја акничка или лузна може малку коректорче, пудра на самото место, јасно дека и на мажот му треба самодоверба, ама ако мислите на пудрирање во вистинска смисла на зборот, навистина се знае на што личи тоа.

абе..шо е ова стварно.. бреее педеришча све.. дури ми кажвет дек се кубале во веѓине некои... и во солариум оделе.. добро бе љуѓе... шо стана со државава!?

rubyred напиша:
Апсолутно се согласувам, да се прикрие некоја акничка или лузна може малку коректорче, пудра на самото место, јасно дека и на мажот му треба самодоверба, ама ако мислите на пудрирање во вистинска смисла на зборот, навистина се знае на што личи тоа.
А природно не би излгледало подобро ?

абе..шо е ова стварно.. бреее педеришча све.. дури ми кажвет дек се кубале во веѓине некои... и во солариум оделе.. добро бе љуѓе... шо стана со државава!?

Какво мжишча-таква држава, тие се најзастапени во политиката сепак.

А иначе многу ми е одвратно машко со чупани веќи, депилирано...па нема нешто поодвратно од исфеминизиран маж.

А природно не би излгледало подобро ?

Мене ако ме прашаш-ДАААААААААААААА.
Дури мислам дека понекоја лузна тук-таму на мажот му дава шмек, бар за мене, мммммммммм.:back:

машко, да се депилира
машко со пудра
машко на солариум
(Одвратни работи се сите) сите ги избегнувам и досега немам напраено такво нешто, на спротивно кај женските можи а кај машко :nenene:

Така е...туку...државава???СВЕТОВ хазардче :icon_eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom