Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
така е, ова ќе го кажав пр Боки 13ка зар нема стаено пудра како педер е :nesvest:..еден збор..ПЕДЕР...
Го напраи женско. :pos2::pos2:Машко со пудра? Зар личам на педер?
Но би го прашала боки што пудра користи, убава и е.![]()
Сосема се согласувам.Мислам дека претеравте малку!Збориме за добро нанесено квалитетна пудра како што кажа некој погоре ако не ти кажат неможеш ни да приметиш дека има пудра,а сепак тоа му помага да ги покрие акните и да си го среди колку толку барем за излагање лицето!Па фала богу премногу пудра ни на девојка не и стои!
Го напраи женско. :pos2::pos2:
Сосема се согласувам.
Користам понекогаш, но само кога ми ја става некој кој знае што прави (за да прикрие некоја акна се разбира) и тоа да изгледа незабележливо, а не 5 кила пудра што се приметува од километар, тоа е веќе невкусно, да не речам педерско
А даалеку сум од педер :smir:
А природно не би излгледало подобро ?rubyred напиша:Апсолутно се согласувам, да се прикрие некоја акничка или лузна може малку коректорче, пудра на самото место, јасно дека и на мажот му треба самодоверба, ама ако мислите на пудрирање во вистинска смисла на зборот, навистина се знае на што личи тоа.
абе..шо е ова стварно.. бреее педеришча све.. дури ми кажвет дек се кубале во веѓине некои... и во солариум оделе.. добро бе љуѓе... шо стана со државава!?
А природно не би излгледало подобро ?
абе..шо е ова стварно.. бреее педеришча све.. дури ми кажвет дек се кубале во веѓине некои... и во солариум оделе.. добро бе љуѓе... шо стана со државава!?