Машки со пудра?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
moze sum skepticna ama glupo mi e masko koe ima staveno pudra!Isto kako so mi e grozno ko ke vidam na plaza masko izdepilirano od gore do dole!amaaaan bljak!

Kakva pudra be nema sansi! Samo za pederaana e toa pudrata (i sekako za devojkite)

abe imat i luge so akni ne se prepravaj i ti pak :)
i so pudra gi krijat aknite :)

Абе каква пудра бе? :lud:

Не користам. :nenene:

машко со пудра стварно изглеа многу лошо али ако навистина има проблеми со кожата минимална подлога што не изглеа ко да стаил маска ми е ок

jas ne vikam deka ubo e (ustvari grdo e)
ama so e pogrdo faca so majonez ili so pudra :)

Абе дај не заебавајте.тоа е само за манекени и за млади гејчина.ако има некој некаков недостаток тогаш има други работи шо може да ги стави,ама пудра е без врска.

bacilo напиша:
Абе дај не заебавајте.тоа е само за манекени и за млади гејчина.ако има некој некаков недостаток тогаш има други работи шо може да ги стави,ама пудра е без врска.
I dont think so....на внук ми за полуматура инсистирав да му ставам пудра, им идев контра на татко му и братучетка ми кои не дозволуваа...
на крај скришно го ``нашминкав`` дури му ставив и маскара...изгледаше многу по-убаво а на неговите да не им кажев немаше ни да приметат дека има шминка...
Ако пудрата ви се познава на лице, или намалете со неа или фрлете ја у ѓубре...

Ne lici masko so pudra be :)

Koga i da vidam napudren decko mi teknuva na prijatelcinjata od 18 vek sto nosele periki i 3 kila pudra...ne znam zasto. Valjda modata se vraka. ;)

Мислам дека претеравте малку!Збориме за добро нанесено квалитетна пудра како што кажа некој погоре ако не ти кажат неможеш ни да приметиш дека има пудра,а сепак тоа му помага да ги покрие акните и да си го среди колку толку барем за излагање лицето!Па фала богу премногу пудра ни на девојка не и стои!

Sega ke napraam edna mnogu glupa sporebda ama aj.
Aj site zeni posle depiliranje na lice da stavaat after shave za da mirisaat poubavo moze?
Masko i pudra se 2 zbora sto ne idat u ista recenica. Ednostavno svetot ima golem problem sto se gubi granicata megu maskoska i zenstvenosta. Se poveke maski stavaat pudra, se depiliraat i se oblakaat ko zeni a zenite sprotivno se poveke gi interesira fudbal, se oblakaat ko muski i itn.. Kako i da e masko so pudra------BLJAK!

Masko so pudra-prav pederaki!A ima i novo: na drugarka mi,drugarka,bratot nejzin sekoj mesec odi na manikir,frizer,depilacija na gradi i na soping, pa sea videte vie i ocenete za kogo stanuva zbor?

Абе што има врска ако стаило некое машко пудра за да си покрие некои несакани гадинки на лицето???Немаат сите убави и чисти лица...!!!Ја не сум ставал пудра ама порано дур бев у пубертет како и на секој нормален човек ми излагаа по некоја бубуљка на лицето и имав од орифлејм едно како лабело беше пола зелено пола месо боја
и со него ги мачкав тие со зеленото за да ја исуши бубуљицата а со месо бојата што му доаѓа како боја на пудра да ги покриеш!!!
Али и ја не оправдува више машки со женски хормони што ставаат пудра за пред искачање у град ко женските на цело лице туку само ако е тоа од ај ќе ги наречам здравствени причини ако може така да се сметаат несаканите испакнатитни на лицата:pos2::pos2:!
Ај доста забегав со филозофииве:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom