Машки со пудра?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
иам пудра стаено само 2-3 пути у живот за да ми го покрие црвенилото и некои акни и митесери на лицето кога ми било МНОГУ важно.. значи само за тоа иам користено пудра и тоа само на одредени точки... а вака нон стоп да стаам за тен или за незнам ти шо...глупости.. :nesvest:

Мислете си вие дека машко со пудра е геј и грозно, ама од аспект на женскиот род (чии едники порано или подоцна ќе треба да ги уловите), подобро машко со пудра него машко со pizza face.

Мислете си вие дека машко со пудра е геј и грозно, ама од аспект на женскиот род (чии едники порано или подоцна ќе треба да ги уловите), подобро машко со пудра него машко со pizza face.
А под пудрата пица фејс со додаток лути пиперчиња.
За проблеми со акни и митесери пудрата не е ниту моментално решение. За таквите проблеми треба да се посетуваат третмани кои навистина би можеле да помогнат.
Искрено, мене ми е многу несоодветно да видам машко со пудра. Некако не ми се софпаѓа со целокупниот изглед.

Искрено, мене ми е многу несоодветно да видам машко со пудра. Некако не ми се софпаѓа со целокупниот изглед.
Како бе не ти се софпаѓа? Геј изгледот не би бил геј изглед ако нема пудра.

:pos2: Сепак, мислев не ми се софпаѓа за сликата на едно нормално машко кое на себе не носи пудра за да не му се гледаат акните.
он:
Ако тргнеме вака, по она кое беше поставено како услов за користење на пудрата (акните), утре може да се случи:
- машко + руж = дечкото имал многу блед тен
- машко + римел = дечкото личел како да нема трепки
- машко + фустан = на дечкото му било многу незгодно во пантолони
И каде после?

Сакам момци што се грижат за кожата особено на лицето, не поднесувам бубулици и флеки ама сепак пудра не, премногу е.

Пудра + машко = педерче за мене и таквите многу ме нервираат.ИРИТИРААТ !:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Машко со пудра ти е педер4е.
А ако сака да биде поубав со тоа се лаже,како дал господ така.:smir:

А под пудрата пица фејс со додаток лути пиперчиња.
За проблеми со акни и митесери пудрата не е ниту моментално решение. За таквите проблеми треба да се посетуваат третмани кои навистина би можеле да помогнат.

:pos2: Сепак, мислев не ми се софпаѓа за сликата на едно нормално машко кое на себе не носи пудра за да не му се гледаат акните.
он:
Ако тргнеме вака, по она кое беше поставено како услов за користење на пудрата (акните), утре може да се случи:
- машко + руж = дечкото имал многу блед тен
- машко + римел = дечкото личел како да нема трепки
- машко + фустан = на дечкото му било многу незгодно во пантолони
И каде после?

...Еrm.. Совпаѓа? :smir:

Немам некое одредено мислење за машките со пудра.
Штознам, мене некако не ми личи, но нели, ако тоа е нивен избор, зарем било која моја изјава би ги одвратила од тоа?

Нон стоп да става не,ама понекогаш заради брумче и слично,мислам дека е ок.

Убаво е да имаат чисто лице, но природно. Пудра на машко лице ми е некако... неубаво.

Машките да ставаат пудра кога се во некоја емисија, кога снимаат филм или слично, веќе стана нормално [иако и тоа не ми е логично али кој ме прашува мене]:toe:

Али за во секојдневен живот па ептен негирам... :nenene:

зашо да не пудра не некоја што многу се познава не стои лошо ако има грубо лице пеги или повеќе мозолки зашо да не и немора да значи дека е педерастичен ако става пудра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom