Машки "Бели Мугри" - контра-тема за “Црвени деној“

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Дркаме и ние што доволно ебеме, не е ќеиф ако не си го мафнеш онака, пријателски, да ти биде поарно.

Инаку, само ако си го пикал кај шо не треба смрди, и не смрди спермата, ти смрди куроТ!! не треба да смрди, оди на доктур да се провериш, ич не чини да ти базди.

ако не си го мие ке му базди :lol: :lol:

Смрдливиот куp :D :D :D

Ако не е до бањање до шо е ондак?!

Re: Машки "Бели Мугри" - контра-тема за “Црвени де

SpAcE_c0wb0y напиша:
Женските, како што сите знаеме, ја исфрлаат нивната полова клетка преку крварење. Машките пак, како што сите знаеме, ги исфрлаат многуте нивни полови клетки на друг начин. Епа ај секогаш кога ќе исфрлат неколку такви, нека постираат тука. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aко пишувам на секое такво, ќе го стигна Гишо во мислењата напишани :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SpAcE_c0wb0y напиша:
Ne e do penisot, ima nesto okolu spermata. Jas go mijam sekoj den.

Зависи и што си јадел брат. И мене некогаш ми мириса некогаш не, мислам оти реков некаде месо, млеко и такви работи дават горчелив вкус, а зеленчук и овошје дават благ вкус автоматски и помалце мирис.

Arvandor напиша:
SpAcE_c0wb0y напиша:

Зависи и што си јадел брат. И мене некогаш ми мириса некогаш не, мислам оти реков некаде месо, млеко и такви работи дават горчелив вкус, а зеленчук и овошје дават благ вкус автоматски и помалце мирис.

Bog da chuva.Tachen li si be...jebem ti iskustvo tvoe

PiTcHiCa напиша:
Arvandor напиша:
SpAcE_c0wb0y напиша:

Bog da chuva.Tachen li si be...jebem ti iskustvo tvoe

Mace sedi si na piceto.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The`bItCh напиша:
пошо знам како дркате.. мене ме интересира кај дркате и шо прајте со издрканото? :mrgreen:

Врз стомак :lol: :wink: :wink:

А најестетички е кога ќе наполниш папоче со јогуртче :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Macedalien напиша:
The`bItCh напиша:
пошо знам како дркате.. мене ме интересира кај дркате и шо прајте со издрканото? :mrgreen:

А најестетички е кога ќе наполниш папоче со јогуртче :lol: :twisted: :lol: :twisted:

фрик :lol: :lol:

Денес денот ми почна без бели мугри. Обично коа се бањам се мастурбирам, раат ми е многу коа си лежам у када.

Macedalien напиша:
The`bItCh напиша:

Абе баче у уста да не си шприцаш ебате :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom