Машки "Бели Мугри" - контра-тема за “Црвени деној“

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Не и е баш место на темава тука. Има разлика со темата што ја отворија жените.
Ја префрлам во сеир.

А како мириса? :lol:

SpAcE_c0wb0y напиша:
За да не се осеќа мирисот на сперма

каков мирис на сперма жити се, приспитај се :D или може и си ја мириснал од радозналост :D :D

Имаше еден муабет-Ако убиството е злостор,тогаш дркањето е геноцид :)
Внимавајте со правите :)

Не знам за вас, ама мене после дркање секогаш ми се појавува еден мирис, помалку непријатен.

ги нема да кажат нешто постариве, како било у нивно време :D

Туш помага,а можда си онадел некоја со бела машина :!:

Постарите спијат сега. Не се они ноќни птици како нас помладите. Утре кога ќе станат од спиење ќе ги чека една убава тема на којашто ќе можат да го предадат сето нивно знаење и искуство. :)

Gizo напиша:
Mad Maxx напиша:
а можда си онадел некоја со бела машина :!:

не ти го сфатив ова
Народски кажано-бело прање- е еден доста лош нуспроизвод на вагината кој што остава несакани последици за корисникот(тројанец бате) :lol:

Re: Машки "Бели Мугри" - контра-тема за “Црвени де

SpAcE_c0wb0y напиша:
Женските, како што сите знаеме, ја исфрлаат нивната полова клетка преку крварење. Машките пак, како што сите знаеме, ги исфрлаат многуте нивни полови клетки на друг начин. Епа ај секогаш кога ќе исфрлат неколку такви, нека постираат тука.

e sea ne svativ, kaj pishi tuka deka samo preku drkanje se ejakulira?

sho e so seks na primer?

(sakam da kazham koj treba da drka koa "dobiva" dovolno seks?)

ili to e von kategorija 8)

pi pi es

ebave tinkachi , na dupenje ich ne pomislivte , se gleda vi treba nekoja nedela vo Ohrid letovo :wink:

Serdar има и таква тема да се пофали кој ебел, погледни малку у другите теми освен политика :wink:

The`bItCh напиша:
Фала мало:)))
гижо мислам дека ова од малово е доволно.. ама да знајш дека утре ќе го седнам на пристаниште и додека чекаме маратонците да пристигнат на целта ќе го прашвам се шо ќе ми дојт на памет :wink:

ајде сега да кажеш шо све ти раскажал дечко ти за темава, да ги прочитаме неговите искуства

Gizo напиша:
Serdar има и таква тема да се пофали кој ебел, погледни малку у другите теми освен политика :wink:

ups, stupid me :P

istorija :wink:

op-litika (politika) i vesti just like that ckrtam, da se najdam na muabet :)

dlaboko se izvinjavam za sekoj koj ne-opravdano se nashol sebesi vo ona "tinkachi" ;)

i poarno kje si se "drzham" jas za istoriski...

fakti mislam 8)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom