Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
? иста книга има читано за стенд ап комедија со овај , за разлика шо герман има 10 милиони гледаност по видео :)

Бојан ми е далеку подобар од Марјанчо ако ми е сограѓанин ама ја нема онаа харизма...
а овој Бојан кога слушам многу ми звучи како Сашко.. се гледа идол му е :D
Инаку Сашко ми е врв.. ем харизма ем талент абе.. :love:

толку бе напрај едно видео и толку беше
ебате камбек :pos:

толку бе напрај едно видео и толку беше
ебате камбек :pos:
Кој ти е овој на аватар?

Сега ќе видите кога некоја ТВ ќе му го откупи шоуто ќе се чудите :D :D

Марјан во едно видео изјави дека не заработувал од јутјуб ма немој да ме **** на овој свет постојат и луѓе кои се разбираат :) Бидејќи навистина малце ми падна глупо со толку видео клипови и толкава гледаност да не заработуваш или него го вртат или пак човекот си умее да лаже... трето нема. Пред малку одвоив некое време и баш го фатив во лага човекот дека не заработувал од јутјуб а како доказ ќе ја приложам следнава слика точно во табела пишува се. За месец август има тој заработено колу 609$ или поточно во наши пари тоа се 28,623 денари. Бидејќи јас го фатив во лага а и вооедно сакам да видите и самите да не ве прави на тошо дека не правел пари... а инаку како додатна инфо не правел видеа поради тоа што наводно му бил пробиен каналот на јутјуб а и бил уценуван од истите личности.
Untitled.png

Е арно де, голем к *ур. Земете снимете се и вие, заработувајте.

Брее, македонска работа.

НЕ се секирај и јас заработувам но не лажам како него... барем не му личи... :)

НЕ се секирај и јас заработувам но не лажам како него... барем не му личи... :)

Сите лажат. На пазар да одиш да прашаш од кај е гравот ке те излажат а не пак другите.
Така да ништо ново нити нешто посебно што вреди да се спомне, а рака на срце и не е некоја сума за да те грижи совеста. Познавам луѓе кои земаат толкава плата а ни самите незнаат што работат, а исто така познавам луѓе кои ја земаат таа плата а не работат. Си седат дома и платата им стига. Нормално рамковно потковани.
Овој барем си го вади лебот вака така.

Сите лажат. На пазар да одиш да прашаш од кај е гравот ке те излажат а не пак другите.
Така да ништо ново нити нешто посебно што вреди да се спомне, а рака на срце и не е некоја сума за да те грижи совеста. Познавам луѓе кои земаат толкава плата а ни самите незнаат што работат, а исто така познавам луѓе кои ја земаат таа плата а не работат. Си седат дома и платата им стига. Нормално рамковно потковани.
Овој барем си го вади лебот вака така.
Битолчанец :icon_mrgr:

На човекот преку еден збор му е „у пичку матер“ .. ретко да има нешто негово кажано. Тапа инспирација.
Жаре е далеку подобар од него. Плус тој од Охрид исто така е добар...
Жаре е пред марјан ама зад голем дел балкански, јас би му препорачал да учи од овој тип

Ете го бе пак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom