Pinkie Pie
and Deedee
- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 2.011
- Поени од реакции
- 3.246
? иста книга има читано за стенд ап комедија со овај , за разлика шо герман има 10 милиони гледаност по видео
Исто еј А јас мислев дека е барем оргинален во ова? иста книга има читано за стенд ап комедија со овај , за разлика шо герман има 10 милиони гледаност по видео
Чекај можи ќе има нови.Не знаеметолку бе напрај едно видео и толку беше
ебате камбек
Кој ти е овој на аватар?толку бе напрај едно видео и толку беше
ебате камбек
НЕ се секирај и јас заработувам но не лажам како него... барем не му личи...Е арно де, голем к *ур. Земете снимете се и вие, заработувајте.
Брее, македонска работа.
Сите лажат. На пазар да одиш да прашаш од кај е гравот ке те излажат а не пак другите.НЕ се секирај и јас заработувам но не лажам како него... барем не му личи...
БитолчанецСите лажат. На пазар да одиш да прашаш од кај е гравот ке те излажат а не пак другите.
Така да ништо ново нити нешто посебно што вреди да се спомне, а рака на срце и не е некоја сума за да те грижи совеста. Познавам луѓе кои земаат толкава плата а ни самите незнаат што работат, а исто така познавам луѓе кои ја земаат таа плата а не работат. Си седат дома и платата им стига. Нормално рамковно потковани.
Овој барем си го вади лебот вака така.
Е не само Скопјаните смеат да лажатБитолчанец
Жаре е пред марјан ама зад голем дел балкански, јас би му препорачал да учи од овој типНа човекот преку еден збор му е „у пичку матер“ .. ретко да има нешто негово кажано. Тапа инспирација.
Жаре е далеку подобар од него. Плус тој од Охрид исто така е добар...