Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Колку му беше глупо ова за самоубиство.
Нема никаква врска со стенд ап комедија...

Па неможи на секое да збори „у пичку матер“, колку да му налага така дијалектот.
И Цацко збореше на кавадаречки дијалект, ама не завршуваше секоја реченица со „да те ебам“ ..
Не може да го ебам, на национална телевизија да оди сепак дечкото го кажува на интернет каде нема цензура, к-15 беа на национална телевизија

Не може да го ебам, на национална телевизија да оди сепак дечкото го кажува на интернет каде нема цензура, к-15 беа на национална телевизија
Изгледа Сител немаа тогаш национална концесија.:oops:
Ај толку со офф топик.

све што слушам на Битолски, Кумановски и Охридски ми е смешно, сходно на тоа и бацево ми е хистерии. Гачките му се пристојни, има простор за подобрување, може само малце помалце да се дере.

Жаре е класика ама ни треба бе њу блад. Добар е ко за почеток, мислам користи баш такви муабети шо се вртат меѓу луѓето, не фура некоја филозофија. И за " у пичку матер " и " да те ебам ( кај шо е може да се трансформира у и)" не бе не, ич не сме таков народ. Ние у секојдневнио ленгвич не користиме такви ствари, ц.

Нека гледа малце на јутјуб како пред Сашко клекнува цела естрада.Јбг секој да си ја испроба среќата.

Јајца,Жаре ако е смешен што секоја втора као демек шега му беше за спомениците,незнам.Охирѓанецот ми е дупло поретардиран и подосаден од Битолчанецов,овој бар одбира одредена тема и лупа примери ептен прост хумор ама бар е хумор малце од малце,а охриѓанецов од што е неинвентивен последното видео му беше за тоа како кинезите измислиле електронска цигара,и што ? треба да се насмеам на тоа ? Башка неписмен е вика три букви- пу ши го ???

За вистински хумор пуштете си Вајпаут со Викса и тоа е тоа.

Го удира малце по малце ''славата'' на неговите видеа и се полош и полош станива а и прави видеа на секој 2дена..шо и не треба баш толку да се форсира... иначе мене во некои ситуации ми е смешен во некои ич не ама ич...

На првите видеа му коментирав (на јутјуб) "Кој се смее на ова бе?" и добивав коментари како "само најпаметните" или пак некој ќе ми напишеше "оди у пизду матер хејтер еден" и слично.

Е сега, на најновово видео "Чекање" јас по пропис кликнав дислајк и пишав коментар долу "R.I.P. добар хумору" и не можам да го постирам.
Причината е следнава, се појавува порака со црвени букви "You have been blocked by the user of this video."

Така бе Марјанчо? Само убави коментари смеат да се пишат на видеата, а вакви се бришат и се блокираат.
Ебати комичарите ебати.

Кога ќе го слушнам неговиот хумор, а и луѓето што се смеат не него...ми се повраќа !!!:sick:

Не е лошо тоа, сега знам со кој да не се дружам, не мора мама да ме учи.

Не е лошо тоа, сега знам со кој да не се дружам, не мора мама да ме учи.
Ете ти еден лајк...само немој на Марјан да ме кажеш, може да ме исдиса на некое негово хумористично клипче.

оф леле од воа шо го прочитав ќе се обесам на казанчето ! Што му љубоморите ?....Него ли најдов да му љубоморам :pos:

На првите видеа му коментирав (на јутјуб) "Кој се смее на ова бе?" и добивав коментари како "само најпаметните" или пак некој ќе ми напишеше "оди у пизду матер хејтер еден" и слично.

Е сега, на најновово видео "Чекање" јас по пропис кликнав дислајк и пишав коментар долу "R.I.P. добар хумору" и не можам да го постирам.
Причината е следнава, се појавува порака со црвени букви "You have been blocked by the user of this video."

Така бе Марјанчо? Само убави коментари смеат да се пишат на видеата, а вакви се бришат и се блокираат.
Ебати комичарите ебати.
и ти си модератор кај филмовите па тапа ти се сите теми отворени таму и рецензиите...

на темата
дечкото има смисла за хумор и добро изработени видеа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom