Марихуана?

• Креатор на темата Креатор на темата whatever1
  • Време на започнување Време на започнување
@Motherboard
Абе остај гугл, другар правеше тестови после 4 месеци апситиненција негативен му испадна.

@Motherboard
Абе остај гугл, другар правеше тестови после 4 месеци апситиненција негативен му испадна.

Добро да како што имаше пишано во предходнио пост за добри гурмани можно е, не викам не за конкретниов случај то е мое мислење.

Добро да како што имаше пишано во предходнио пост за добри гурмани можно е, не викам не за конкретниов случај то е мое мислење.
еве појасна да сум xd последно крајот на септември поминати се 2 недели а петок или понеделник треба да одам

еве појасна да сум xd последно крајот на септември поминати се 2 недели а петок или понеделник треба да одам

Добро ние дебатираме општо за концентрација на THC во телото, во твојов случај нема ни да се испитува то нешто за возачка само крвна група се бара и основна крвна слика така да и да сакаш нема да се знај дали има или нема, без гајле :)

Офф топик: Ако предходно имаш донирано крв носи си ја книшката и во незе пишува која крвна група си (или ако од било каде имаш офц потврда за крвна група лекарското ќе те кошта нешто поевтино мислам 500 денари така беше порано сега не знам.

Добро ние дебатираме општо за концентрација на THC во телото, во твојов случај нема ни да се испитува то нешто за возачка само крвна група се бара и основна крвна слика така да и да сакаш нема да се знај дали има или нема, без гајле :)

Офф топик: Ако предходно имаш донирано крв носи си ја книшката и во незе пишува која крвна група си (или ако од било каде имаш офц потврда за крвна група лекарското ќе те кошта нешто поевтино мислам 500 денари така беше порано сега не знам.

да да ми спомнаја, ама немам давано крв дека тек за 1 месец требит 18 да прам, и не смеело, сепак фала многу :)

За колку време се чисти тхц-то од крвта? o_O

Зависи како си ја конзумирал. Ако е со шприц тогаш може и до пола година да се задржи пошо влага у белите зрна у крфта а ако си ја шмркал до 3 месеци мислам беше пошо у синуси знае да се складира.

На обичниве тестови за крв нема да имаш гајле. Ако ти е страв шо знам, зависи колку дуваш ама отприлика две недели, три. И митот со пиење млеко заборави го. Едино нешто што чисти такви работи ти се чаеви и мед.
Баш онај ден се смеев на еден друг што испи една млекара за да не му излезе на тие тестови, и пак го фатија. Ама он редовен уживател е :D

За колку време се чисти тхц-то од крвта? o_O
е океј пошо некој викет 2 недели некој 3 месеци.. а за многу ретко користење прајме муабет
За да бидеш сигурен, појди до аптека земи парафинско масло, се пие, прашај ја аптекарката за дозирање, немој многу - до две лажици на ден.
За ден-два максимум три - ништо нема да ти се познава на тестот.

Едит: Заеби, не ме слушај, не земај парафинско масло, само не се дрогирај во иднина. :(

Зависи како си ја конзумирал. Ако е со шприц тогаш може и до пола година да се задржи пошо влага у белите зрна у крфта а ако си ја шмркал до 3 месеци мислам беше пошо у синуси знае да се складира.
Кој шмрка и се буца со трева?

Ај да ви ја расчистам дилемава.
Другар кој дува секој ден, три пути во ден, последниве 3 години, откажа трава 1 месец и отиде сам си направи тест за трава и излезе негативен.
There you go.
Ако дуваш Ретко, еднаш неделно или нешо у тој стил, чист си за 2 недели.
+ за возачка не ти прават тест за дрога, АМАН.
/thread

ХАхахаххахах какви 2 недели од КРВТА бе шо тресете XD
Се чита некој шо постира тука?

Ако е од крв не исчистено 2 недели значи 2 недели ќе го рока хај него :D

За урина ви се тие податоци што ги гуглате.

марихуана? секој ден пушам од различна, 2 недели еве да се нема лоша. Дека берба и сите да си покажат чива е појака. :)

Абе дечки, немам дувано 2 години. На почетокот ме маваа паранои, ама потоа се одлучив да продолжам да пушам за да ги надминам параноите и да уживам во нејзе. После толку време пак покажувам љубопитност да си задимам еден, но не пушам цигари и не би сакал да ја мешам со тутун. Ве молам да ми кажете колку тревата влијае на кардио-кондицијата? Истиот маратонец ли ќе бидам како порано или, малку потешко? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom