Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТХЦ се задржува до 30 дена (урина) . Во крв се задржува помалку. Во влакно и кожа најдолго, меѓутоа тестовите за тоа се доволно скапи да никој скоро и не ги спроведува (општо, не само кај нас).Не значи дека само со физички активности и добра хидратација можеш да го исфрлиш тхц -то од крвта, индивидуално е, најмалkу 3 месеци.
Ти остај семинари од искуство ти зборам. (btw не лично)
Абе дечки, немам дувано 2 години. На почетокот ме маваа паранои, ама потоа се одлучив да продолжам да пушам за да ги надминам параноите и да уживам во нејзе. После толку време пак покажувам љубопитност да си задимам еден, но не пушам цигари и не би сакал да ја мешам со тутун. Ве молам да ми кажете колку тревата влијае на кардио-кондицијата? Истиот маратонец ли ќе бидам како порано или, малку потешко?![]()
ТХЦ се задржува до 30 дена (урина) . Во крв се задржува помалку. Во влакно и кожа најдолго, меѓутоа тестовите за тоа се доволно скапи да никој скоро и не ги спроведува (општо, не само кај нас).
Бидејќи се врзува со масти,релативно долго време останува во телото.
Најдобар начин за забрзување на процесот на чистење е пиење многу вода, omega 3, креатин и вежбање.
Не се препорачува на креш диети со малку масти, тоа уопште нема да помогне.
Како умерено редовен корисник, имав 11 дена до тестирање и искочив негативен.
Мене до сега не ми направило проблеми во однос на вежбање.
Ми го прави кардиото поинтересно, и знам да се заборавам на лента у теретана.
Препознавање преку користење ми е најсигурна методаПа не е ни чудо што спортисти како Андресон Силва, Мајкл Фелпс ги факаат со марихуана постојано хаха. Не, не, ќе си пафнам и јас.
Е абе луѓе дајте тука малку повеќе информации за Канабис Сатива Индика, други видови, кој за што е, како да се препознае? Ајде едукација![]()
Да, мислев на урина, крв сум пишала по грешка.ТХЦ се задржува до 30 дена (урина) . Во крв се задржува помалку. Во влакно и кожа најдолго, меѓутоа тестовите за тоа се доволно скапи да никој скоро и не ги спроведува (општо, не само кај нас).
Бидејќи се врзува со масти,релативно долго време останува во телото.
Најдобар начин за забрзување на процесот на чистење е пиење многу вода, omega 3, креатин и вежбање.
Не се препорачува на креш диети со малку масти, тоа уопште нема да помогне.
Како умерено редовен корисник, имав 11 дена до тестирање и искочив негативен.
Мене до сега не ми направило проблеми во однос на вежбање.
Ми го прави кардиото поинтересно, и знам да се заборавам на лента у теретана.
Да, мислев на урина, крв сум пишала по грешка.
Епа ваљда индивидуално е чим на другар му требаа 4 месеци за негативен да му испадне.
Он константно правеше тестови затоа што до судење му беше дојдена работата, дури по 4 месеци му испадна негативен.Пасивно го дувал другарти некако..
Нема шанси 4 месеци да ти седи у организам.
Еден месец максимум и тоа да пуши докторски ( секој ден по 1 топ минимум! )
Off Topic : Уште не си полнолетен а веќе си наркоман?да да ми спомнаја, ама немам давано крв дека тек за 1 месец требит 18 да прам, и не смеело, сепак фала многу![]()
Off Topic : Уште не си полнолетен а веќе си наркоман?
Жити младината.
On Topic: Овде се наркомани на темава, Nothing to do here...
Наркоманија и ренесанса
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ова е класичен трол кој ги учи децата дека канабисот е не е дрога како прво ти земи и едуцирај, ако некој земји е легализиран не значи дека не е дрога, погледни во амстердам пола од младината е ретардина кој отишле во манастир кој се навлекле понатаму на тешки дроги,Чуј го ова човеков што дува трава ми соли памет е од ова страда светотОд вакви страда светот, канабисот е најсветата билка што постои на светот земи прочитај малце едуцирај се тој што пуши канабис нема никаква допирна точка со наркоман (кој е зависен од кокаини хероини хемии..), напротив е во многу подобра здавствена состојба... што на некој не му одговара итн.. итн.. долга е и широка приказната зошто е направена толку лоша сликата за канабисот а вашите дедовци огледувале хектари од ова растение во минатото познато како Коноп.
Ова е класичен трол кој ги учи децата дека канабисот е не е дрога како прво ти земи и едуцирај, ако некој земји е легализиран не значи дека не е дрога, погледни во амстердам пола од младината е ретардина кој отишле во манастир кој се навлекле понатаму на тешки дроги,Чуј го ова човеков што дува трава ми соли памет е од ова страда светот
Беше интересен али сега замараш кој те праша кој ги познаваш ти,и што трава пушеле и дали биле успешни заболе ме, имаш 20 години уште влакна на курето не ти пораснале а ме замараш за трава и кој ја пушелОд друга страна јас познавам еден куп луѓе што користат канабис и се успешни луѓе со фамилија деца професионалци во нивната професија, и познавам будали што немаат допирна точка со канабис и сепак се будали... Не е канабисот тоа што те прави ретардиран така си воспитан.
Беше интересен али сега замараш кој те праша кој ги познаваш ти,и што трава пушеле и дали биле успешни заболе ме, имаш 20 години уште влакна на курето не ти пораснале а ме замараш за трава и кој ја пушел