Марихуана?

• Креатор на темата Креатор на темата whatever1
  • Време на започнување Време на започнување
Не значи дека само со физички активности и добра хидратација можеш да го исфрлиш тхц -то од крвта, индивидуално е, најмалkу 3 месеци.

Ти остај семинари од искуство ти зборам. (btw не лично)
ТХЦ се задржува до 30 дена (урина) . Во крв се задржува помалку. Во влакно и кожа најдолго, меѓутоа тестовите за тоа се доволно скапи да никој скоро и не ги спроведува (општо, не само кај нас).

Бидејќи се врзува со масти,релативно долго време останува во телото.
Најдобар начин за забрзување на процесот на чистење е пиење многу вода, omega 3, креатин и вежбање.
Не се препорачува на креш диети со малку масти, тоа уопште нема да помогне.

Како умерено редовен корисник, имав 11 дена до тестирање и искочив негативен.

Абе дечки, немам дувано 2 години. На почетокот ме маваа паранои, ама потоа се одлучив да продолжам да пушам за да ги надминам параноите и да уживам во нејзе. После толку време пак покажувам љубопитност да си задимам еден, но не пушам цигари и не би сакал да ја мешам со тутун. Ве молам да ми кажете колку тревата влијае на кардио-кондицијата? Истиот маратонец ли ќе бидам како порано или, малку потешко? :)

Мене до сега не ми направило проблеми во однос на вежбање.
Ми го прави кардиото поинтересно, и знам да се заборавам на лента у теретана.

ТХЦ се задржува до 30 дена (урина) . Во крв се задржува помалку. Во влакно и кожа најдолго, меѓутоа тестовите за тоа се доволно скапи да никој скоро и не ги спроведува (општо, не само кај нас).

Најдобар начин за забрзување на процесот на чистење е пиење многу вода, omega 3, креатин и вежбање.

Па не е ни чудо што спортисти како Андресон Силва, Мајкл Фелпс ги факаат со марихуана постојано хаха. Не, не, ќе си пафнам и јас. :D
Е абе луѓе дајте тука малку повеќе информации за Канабис Сатива Индика, други видови, кој за што е, како да се препознае? Ајде едукација :):D

Па не е ни чудо што спортисти како Андресон Силва, Мајкл Фелпс ги факаат со марихуана постојано хаха. Не, не, ќе си пафнам и јас. :D
Е абе луѓе дајте тука малку повеќе информации за Канабис Сатива Индика, други видови, кој за што е, како да се препознае? Ајде едукација :):D
Препознавање преку користење ми е најсигурна метода :icon_lol:.
Индиката е по стонерска, те седнува и те опушта. Ептен фина ствар за после вежбање/трчање.И анксиозност ти намалува, и мускули ти релаксира.
Сативата е по креативна, зборлеста, и ти прави едноставни задачи како чистење по дома да ти бидат помалку досадни.
Ма да, најголем дел од времето хибриди ми се наоѓале при рака, по некој чуден сплет на околности.
Тука немаш баш многу гаѓање, ако не знаеш точен strain, а кај нас ретко знаеш.

А за пред рака препознавање, индиките се најчесто потемни од сативите. Ама тоа од око препознавање точни strain-ови е скоро невозможна ствар кај исушена марихуана.
Полесно би било стеблата ако ги имаш видено.

Да, мислев на урина, крв сум пишала по грешка.
Епа ваљда индивидуално е чим на другар му требаа 4 месеци за негативен да му испадне.

Да, мислев на урина, крв сум пишала по грешка.
Епа ваљда индивидуално е чим на другар му требаа 4 месеци за негативен да му испадне.

Пасивно го дувал другарти некако..
Нема шанси 4 месеци да ти седи у организам.
Еден месец максимум и тоа да пуши докторски ( секој ден по 1 топ минимум! )

Пасивно го дувал другарти некако..
Нема шанси 4 месеци да ти седи у организам.
Еден месец максимум и тоа да пуши докторски ( секој ден по 1 топ минимум! )
Он константно правеше тестови затоа што до судење му беше дојдена работата, дури по 4 месеци му испадна негативен.
Е сега тоа што викаш можда пасивно вдишувал ако бил константно у околина кај што се дува. Али ипак он си пазеше ептен на тие работи пошто суд ипак не е шала, освен ако несвесно се наоѓал у такви ситуации.

Последно уредено:
да да ми спомнаја, ама немам давано крв дека тек за 1 месец требит 18 да прам, и не смеело, сепак фала многу :)
Off Topic : Уште не си полнолетен а веќе си наркоман?
Жити младината.

On Topic: Овде се наркомани на темава, Nothing to do here...

Наркоманија и ренесанса

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Off Topic : Уште не си полнолетен а веќе си наркоман?
Жити младината.

On Topic: Овде се наркомани на темава, Nothing to do here...
Наркоманија и ренесанса

Од вакви страда светот, канабисот е најсветата билка што постои на светот земи прочитај малце едуцирај се тој што пуши канабис нема никаква допирна точка со наркоман (кој е зависен од кокаини хероини хемии..), напротив е во многу подобра здавствена состојба... што на некој не му одговара итн.. итн.. долга е и широка приказната зошто е направена толку лоша сликата за канабисот а вашите дедовци огледувале хектари од ова растение во минатото познато како Коноп.

Од вакви страда светот, канабисот е најсветата билка што постои на светот земи прочитај малце едуцирај се тој што пуши канабис нема никаква допирна точка со наркоман (кој е зависен од кокаини хероини хемии..), напротив е во многу подобра здавствена состојба... што на некој не му одговара итн.. итн.. долга е и широка приказната зошто е направена толку лоша сликата за канабисот а вашите дедовци огледувале хектари од ова растение во минатото познато како Коноп.
Ова е класичен трол кој ги учи децата дека канабисот е не е дрога како прво ти земи и едуцирај, ако некој земји е легализиран не значи дека не е дрога, погледни во амстердам пола од младината е ретардина кој отишле во манастир кој се навлекле понатаму на тешки дроги,Чуј го ова човеков што дува трава ми соли памет е од ова страда светот

Ова е класичен трол кој ги учи децата дека канабисот е не е дрога како прво ти земи и едуцирај, ако некој земји е легализиран не значи дека не е дрога, погледни во амстердам пола од младината е ретардина кој отишле во манастир кој се навлекле понатаму на тешки дроги,Чуј го ова човеков што дува трава ми соли памет е од ова страда светот

Од друга страна јас познавам еден куп луѓе што користат канабис и се успешни луѓе со фамилија деца професионалци во нивната професија, и познавам будали што немаат допирна точка со канабис и сепак се будали... Не е канабисот тоа што те прави ретардиран така си воспитан.

Од друга страна јас познавам еден куп луѓе што користат канабис и се успешни луѓе со фамилија деца професионалци во нивната професија, и познавам будали што немаат допирна точка со канабис и сепак се будали... Не е канабисот тоа што те прави ретардиран така си воспитан.
Беше интересен али сега замараш кој те праша кој ги познаваш ти,и што трава пушеле и дали биле успешни заболе ме, имаш 20 години уште влакна на курето не ти пораснале а ме замараш за трава и кој ја пушел

Беше интересен али сега замараш кој те праша кој ги познаваш ти,и што трава пушеле и дали биле успешни заболе ме, имаш 20 години уште влакна на курето не ти пораснале а ме замараш за трава и кој ја пушел

Си виде ти на влакната на твоето куре колку години имам јас, ама се гледа дека не си добро воспитан, па кој те праша тебе за ретардираните во амстердам дека овде не е легална можи па нема по улици да купиш и зато сите како ретардирани се гледам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom