@Motherboard
Абе остај гугл, другар правеше тестови после 4 месеци апситиненција негативен му испадна.
Абе остај гугл, другар правеше тестови после 4 месеци апситиненција негативен му испадна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Motherboard
еве појасна да сум xd последно крајот на септември поминати се 2 недели а петок или понеделник треба да одамДобро да како што имаше пишано во предходнио пост за добри гурмани можно е, не викам не за конкретниов случај то е мое мислење.
еве појасна да сум xd последно крајот на септември поминати се 2 недели а петок или понеделник треба да одам
Добро ние дебатираме општо за концентрација на THC во телото, во твојов случај нема ни да се испитува то нешто за возачка само крвна група се бара и основна крвна слика така да и да сакаш нема да се знај дали има или нема, без гајле
Офф топик: Ако предходно имаш донирано крв носи си ја книшката и во незе пишува која крвна група си (или ако од било каде имаш офц потврда за крвна група лекарското ќе те кошта нешто поевтино мислам 500 денари така беше порано сега не знам.
глупости лекарско за полагање за кола, и сега паники
За колку време се чисти тхц-то од крвта?![]()
За колку време се чисти тхц-то од крвта?![]()
За да бидеш сигурен, појди до аптека земи парафинско масло, се пие, прашај ја аптекарката за дозирање, немој многу - до две лажици на ден.е океј пошо некој викет 2 недели некој 3 месеци.. а за многу ретко користење прајме муабет
Кој шмрка и се буца со трева?Зависи како си ја конзумирал. Ако е со шприц тогаш може и до пола година да се задржи пошо влага у белите зрна у крфта а ако си ја шмркал до 3 месеци мислам беше пошо у синуси знае да се складира.
Кој шмрка и се буца со трева?