- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
^Значи со поразот си се помирил, добро е.
Мене поразите не ми се проблем......туку ваквите амеби како вас. Затоа најпоштено Сити да си освои па нема никој да ми брчи цело лето^Значи со поразот си се помирил, добро е.
И тој знаел за прво лице еднина/множина
Ова не се однесува само до тебе . Кога вашите тимови се мизерни утеха наоѓате во Шити? Јбг баш сте онака хард кор навивачи. И ова не се однесува само до навивачите на лузерпул туку и до навивачите на челзи и афронал и компанија.Мене поразите не ми се проблем......туку ваквите амеби како вас. Затоа најпоштено Сити да си освои па нема никој да ми брчи цело лето
Па каде си бе ти? Одамна те немаше....се загриживОва не се однесува само до тебе . Кога вашите тимови се мизерни утеха наоѓате во Шити? Јбг баш сте онака хард кор навивачи. И ова не се однесува само до навивачите на лузерпул туку и до навивачите на челзи и афронал и компанија.
Колку порази?Па да, после толку порази, секој би се навикнал.
И ако зборуваш за амеби, зборувај во прво лице еднина/множина.
Еве сум бе , накратко помислив дека сте го преболеле поразот и дека се тешите дека ке не тепате следната, НО за жал гледам тука фанови на твојот клуб вклучувајки те и тебе, уште не сте го преболиле тој емоитен мечПа каде си бе ти? Одамна те немаше....се загрижив
Дека си помал и дека не си од Скопје, нема да сватам сериозно.Нели? Абе со мерак ќе те тепам ама не сфаќај сериозно
"Од Театарот на соништата"Патешествијата на манс и Ерик д Кинг"
Е па ела Бт....ќе пиеме по едно пиво и после ферска. Јас мавам ти маваш.......така дури не снеможишДека си помал и дека не си од Скопје, нема да сватам сериозно.
"Од Театарот на соништата"
Не знаев за книгите, ама рано ми е за урбана легенда, допрва треба да се женам, сеуште сум шизик.