Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638

Ај сега прокоментирајте го поништениот гол (судиска грешка) бе мизерии едни, а не да се појавувате само кога има судиски одлуки во корист на Јунајтед како пијавици на езеро во нискобуџетен филм.

_|_
Не бе, Реина не мрднал иначе ќе ја фатеше :icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Шансите за финале Партизан-Манчестер се никакви, барем за блиска иднина, тоа и самиот го знаеш... Доколку дојде до тоа, би навивал за Партизан, но доколку не победи Партизан, ќе ми биде мило и за Јунајтед, нормално... Јас сум фан на Манчестер, а навивач на Партизан... Овие две работи се различни... Јас Манчестер освен од Тв и видео-бим, го немам гледано... додека на Југ одам најмалку 3-4 пати годишно... Што би било, кад би било е ова твоето прашање...

Истото прашање постави го на некој Комита што е фан на Манчестер, ќе ти одговори исто, или постави го на било кој член на навивачка група од Македонија што е фан на некој голем европски клуб...

Но, мене никој неможе да ми го одземе правото да навивам за Јунајтед, или да дискутирам и да го бранам овој клуб...
Тебе никој не ни може да ти го одземе правото да дискутираш и да го браниш Јунајтед. Бијдеќи светот се либерализира до толкаво ниво, што луѓето од твојот вид веќе го направи светот институција наменета како за нив.
Слободно, пишувај си и живеј си го патетичниот живот гробарски.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Тебе никој не ни може да ти го одземе правото да дискутираш и да го браниш Јунајтед. Бијдеќи светот се либерализира до толкаво ниво, што луѓето од твојот вид веќе го направи светот институција наменета како за нив.
Слободно, пишувај си и живеј си го патетичниот живот гробарски.
Вие преку инбокс се собирате бе, или си имате тајна фејсбук група? Додека му одговорив на овој, сега друг улетува како падобранец... Што сакаш бе момче, изјасни се? Или прочита во книгата по социологија некоја реченица, па ти текна тука да ја ставиш, демек го подигаш нивото на разговор?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Вие преку инбокс се собирате бе, или си имате тајна фејсбук група? Додека му одговорив на овој, сега друг улетува како падобранец... Што сакаш бе момче, изјасни се? Или прочита во книгата по социологија некоја реченица, па ти текна тука да ја ставиш, демек го подигаш нивото на разговор?
Не бре, гледам некој македонец кој навива за Партизан, тим кој е искомплексиран од Црвена Ѕвезда како никој клуб во никој спорт што нема комплекси од некого, а ми шири демагогија за Ливерпул и неговата „потчинетост“ од Манчестер Јунајтед, па не одолеав да искоментирам, дали тоа се работи за блага или... кисела ретардација.
Ете, гледаш, не знам дијагноза.
Арно ми викаа, сине, литај книги, ако терба и Таро од земјата на планините.
Не бре, не - викам јас.

Како бре ти дете вана би гробар, имаш смелост да зборуваш за „потчинетоста“ на Ливерул, а си гробар?!

Имаш поделеност на личноста, што ли е?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Шансите за финале Партизан-Манчестер се никакви, барем за блиска иднина, тоа и самиот го знаеш... Доколку дојде до тоа, би навивал за Партизан, но доколку не победи Партизан, ќе ми биде мило и за Јунајтед, нормално... Јас сум фан на Манчестер, а навивач на Партизан... Овие две работи се различни... Јас Манчестер освен од Тв и видео-бим, го немам гледано... додека на Југ одам најмалку 3-4 пати годишно... Што би било, кад би било е ова твоето прашање...

Истото прашање постави го на некој Комита што е фан на Манчестер, ќе ти одговори исто, или постави го на било кој член на навивачка група од Македонија што е фан на некој голем европски клуб...

Но, мене никој неможе да ми го одземе правото да навивам за Јунајтед, или да дискутирам и да го бранам овој клуб...
Да бидеме на чисто, не дека јас ти го оспорувам правото, мене тоа ми е смешно. Како и да е, фала за одговорот(y) Јасно ми е се.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не бре, гледам некој македонец кој навива за Партизан, тим кој е искомплексиран од Црвена Ѕвезда како никој клуб во никој спорт што нема комплекси од некого, а ми шири демагогија за Ливерпул и неговата „потчинетост“ од Манчестер Јунајтед, па не одолеав да искоментирам, дали тоа се работи за блага или... кисела ретардација.
Ете, гледаш, не знам дијагноза.
Арно ми викаа, сине, литај книги, ако терба и Таро од земјата на планините.
Не бре, не - викам јас.

Како бре ти дете вана би гробар, имаш смелост да зборуваш за „потчинетоста“ на Ливерул, а си гробар?!

Имаш поделеност на личноста, што ли е?
Чекај, чекај... имаш нешто да ми кажеш или прашаш за Манчестер Јунајтед-Ливерпул? Оти прашањето кое го поставуваш ти е за сосема друга тема, мене не ми е проблем, ќе ти го одговорам, само не е убаво другите да читаат за Партизан-Звезда...

Или копирај го за во фан клуб Партизан, или пушти ми во инбокс, каде сакаш, ќе ти разјаснам некој работи...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Чекај, чекај... имаш нешто да ми кажеш или прашаш за Манчестер Јунајтед-Ливерпул? Оти прашањето кое го поставуваш ти е за сосема друга тема, мене не ми е проблем, ќе ти го одговорам, само не е убаво другите да читаат за Партизан-Звезда...

Или копирај го за во фан клуб Партизан, или пушти ми во инбокс, каде сакаш, ќе ти разјаснам некој работи...
Шојма бе ти мене да ми објаснуваш некои работи? Јасно е, си патиш од глаата.

Кога си доктор Џекил за Манчестер, јадиш трици за комплекси на останатите, меѓу кои и Ливерпул.

Кога си Хајд гробарски, си “поносан“ на Драган Манце и успесите негови, заборавајќи го Коло коло од 1991.

не мора мене ништо да ми објаснуваш..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Шојма бе ти мене да ми објаснуваш некои работи? Јасно е, си патиш од глаата.

Кога си доктор Џекил за Манчестер, јадиш трици за комплекси на останатите, меѓу кои и Ливерпул.

Кога си Хајд гробарски, си “поносан“ на Драган Манце и успесите негови, заборавајќи го Коло коло од 1991.

не мора мене ништо да ми објаснуваш..
Бидејќи од ништо не се разбираш, затоа, да ти ставам нешто во главата, тоа ми е зборот... Гледај сегашност момче, во оваа сегашност ниту твој Ливерпул може да биде од 5-то место погоре, ниту Ногометни Клуб Звезда 1991 година може да биде Шампион... Живеам во време кога овие два тима се доминантни, историјата на историчарите...

Мој Партизан кога играл финале КЕШ, ниту твој Ливерпул незнаел што е тоа, а не па Звезда... А, по кој принципи ја има Звезда таа титула, ниту тоа не го знаеш...
Ниту едни Челзи и Арсенал немаат трофеј во ЛШ, па не ги прави помали клубови од Звезда, Форест, напротив...

Затоа полека, за тебе сум енциклопедија...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Бидејќи од ништо не се разбираш, затоа, да ти ставам нешто во главата, тоа ми е зборот... Гледај сегашност момче, во оваа сегашност ниту твој Ливерпул може да биде од 5-то место погоре, ниту Ногометни Клуб Звезда 1991 година може да биде Шампион... Живеам во време кога овие два тима се доминантни, историјата на историчарите...

Мој Партизан кога играл финале КЕШ, ниту твој Ливерпул незнаел што е тоа, а не па Звезда... А, по кој принципи ја има Звезда таа титула, ниту тоа не го знаеш...
Ниту едни Челзи и Арсенал немаат трофеј во ЛШ, па не ги прави помали клубови од Звезда, Форест, напротив...

Затоа полека, за тебе сум енциклопедија...

Закон, жими се, закон. Енциклопедија си е детето, остајте го.

Кретену ретардиран, се работи за односнот меѓу Ѕвезда и Партизан, не меѓу Ѕвезда и останатите клубови о светот, пак уште Форест гос тава во ќошот.

Јас ти викам тебе, дрво едно гробарско, дека си имате комплекси од Ѕвезда и ти тоа го потврдуваш со тоа што ја оспоруваш чистата титула на Ѕвезда од Бари.

Плус, споменуваш и Партизан дека играл финале со Реал мадрид, за кое инапатените гробари сеуште тврдат дека го изгубиле со пресврт на полувреме бидејќи била “наместена“.

не, Ѕвезда си беше првак на европа и светот бидејќи си беше најдобар клуб во светот, а партизан изгуби финале во педесетите години, и на сите ги заболе за тоа.

Партизан никогаш нема да биде ко Ѕвезда.

Муабетот е, напатен еден, дека кога ти одговара да бидеш Гробар, ти е гајле за Ѕвезда и титулите
Кога си за Манчестер, тогаш одговара да бидеш “над искомплексираните“

Аватарот ти вришти од напатеност
И Коло Коло

Енциклопедијо една...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Закон, жими се, закон. Енциклопедија си е детето, остајте го.

Кретену ретардиран, се работи за односнот меѓу Ѕвезда и Партизан, не меѓу Ѕвезда и останатите клубови о светот, пак уште Форест гос тава во ќошот.

Јас ти викам тебе, дрво едно гробарско, дека си имате комплекси од Ѕвезда и ти тоа го потврдуваш со тоа што ја оспоруваш чистата титула на Ѕвезда од Бари.

Плус, споменуваш и Партизан дека играл финале со Реал мадрид, за кое инапатените гробари сеуште тврдат дека го изгубиле со пресврт на полувреме бидејќи била “наместена“.

не, Ѕвезда си беше првак на европа и светот бидејќи си беше најдобар клуб во светот, а партизан изгуби финале во педесетите години, и на сите ги заболе за тоа.

Партизан никогаш нема да биде ко Ѕвезда.

Муабетот е, напатен еден, дека кога ти одговара да бидеш Гробар, ти е гајле за Ѕвезда и титулите
Кога си за Манчестер, тогаш одговара да бидеш “над искомплексираните“

Аватарот ти вришти од напатеност
И Коло Коло

Енциклопедијо една...
Море копук еден лузерски, уште овој пост, и со тебе прекинувам, оти неможеш да дискутираш на тема Манчестер-Ливерпул, па ми обрна за 780 степени... Ако сакаш да дискутираш за Партизан-Звезда, можеш слободно, кога сакаш и каде сакаш, парамециумче...

Ти го кажав односот Партизан-Звезда, копук, 5 титули по ред, Европа, Купови, меѓусебни дуели... Што ми спомнуваш Истории, ги спомна некој некаде? Затоа и ти ги спомнав Форест, да направиш споредба, минатото било и поминало, сегашноста е битна... Или може ти си заостанат со паметот па живееш во минатото, како и 100% Звездашите, што саатот им е застанат во 91-ва?

За финалето на Партизан и титулата на Звезда каде сакаш и кога сакаш, ако сакаш и ивент ќе направам, поткрепено со факти, не се сеќирај... Бидејќи темата ќе отиде во курац, а има многу зборење на таа тема...

Партизан никогаш нема да биде како Звезда? :pos:Абе и Манчестер никогаш немаше да биде како Ливерпул, ама обратно испадна...

Јас немам никаков комплекс копуче... Ти ако имаш, имаш доктори, специјалисти, слободно оди излечи се...

Чекај да си го најдам мачето што влета на Енфилд да го ставам на аватар, оти имаше повеќе продори од тој твојот на аватар со убав б19ј на дресот :icon_lol:

П.С. Да не мислиш дека се кријам, тука завршувам јас, ако имаш нешто, дојди во инбокс...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.995
Еј овие ми се омилени, јаки на зборови :icon_lol: :pos:
:pos: Нели? :pos: Абе со мерак ќе те тепам ама не сфаќај сериозно :pos::pos:
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 20:29 ---
Розе уште не може да се смири од поразот :giggle:
Не од поразот туку од овие ваши патетични "навивачи"
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 20:33 ---
Ako има нешто, барај ме и мене, и јас сакам вакви авантуристи :icon_lol:
Ами како.....јас на зборови ама вие на дела сте покажани. Знам на времето на вести ве имаше и по телевизии. И сега децата по Историја за вас учеле. И книга ќе издавале во ваша чест " Патешествијата на манс и Ерик д Кинг"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom