Закон, жими се, закон. Енциклопедија си е детето, остајте го.
Кретену ретардиран, се работи за односнот меѓу Ѕвезда и Партизан, не меѓу Ѕвезда и останатите клубови о светот, пак уште Форест гос тава во ќошот.
Јас ти викам тебе, дрво едно гробарско, дека си имате комплекси од Ѕвезда и ти тоа го потврдуваш со тоа што ја оспоруваш чистата титула на Ѕвезда од Бари.
Плус, споменуваш и Партизан дека играл финале со Реал мадрид, за кое инапатените гробари сеуште тврдат дека го изгубиле со пресврт на полувреме бидејќи била “наместена“.
не, Ѕвезда си беше првак на европа и светот бидејќи си беше најдобар клуб во светот, а партизан изгуби финале во педесетите години, и на сите ги заболе за тоа.
Партизан никогаш нема да биде ко Ѕвезда.
Муабетот е, напатен еден, дека кога ти одговара да бидеш Гробар, ти е гајле за Ѕвезда и титулите
Кога си за Манчестер, тогаш одговара да бидеш “над искомплексираните“
Аватарот ти вришти од напатеност
И Коло Коло
Енциклопедијо една...
Море копук еден лузерски, уште овој пост, и со тебе прекинувам, оти неможеш да дискутираш на тема Манчестер-Ливерпул, па ми обрна за 780 степени... Ако сакаш да дискутираш за Партизан-Звезда, можеш слободно, кога сакаш и каде сакаш, парамециумче...
Ти го кажав односот Партизан-Звезда, копук, 5 титули по ред, Европа, Купови, меѓусебни дуели... Што ми спомнуваш Истории, ги спомна некој некаде? Затоа и ти ги спомнав Форест, да направиш споредба, минатото било и поминало, сегашноста е битна... Или може ти си заостанат со паметот па живееш во минатото, како и 100% Звездашите, што саатот им е застанат во 91-ва?
За финалето на Партизан и титулата на Звезда каде сакаш и кога сакаш, ако сакаш и ивент ќе направам, поткрепено со факти, не се сеќирај... Бидејќи темата ќе отиде во курац, а има многу зборење на таа тема...
Партизан никогаш нема да биде како Звезда?
Абе и Манчестер никогаш немаше да биде како Ливерпул, ама обратно испадна...
Јас немам никаков комплекс копуче... Ти ако имаш, имаш доктори, специјалисти, слободно оди излечи се...
Чекај да си го најдам мачето што влета на Енфилд да го ставам на аватар, оти имаше повеќе продори од тој твојот на аватар со убав б19ј на дресот
П.С. Да не мислиш дека се кријам, тука завршувам јас, ако имаш нешто, дојди во инбокс...