2003таКолку тоа време ти гледаш Премиерл Лига да те прашам?
Или не разбираш доволно или пак ќе ти речам се прајш на Тошо , вие ја фалевте таа одбрана како кизнај шо да е ... да не речам КИНЕСКИ ЅИД!Влегов во дискусија бидејки почна да мешаш баби и жаби, тоа ме нервира, а грешка не сум ништо разбрал и да тандем сме, кроиме завера против тебе .
Тоа што реков дека немаш изгледано натпревар го реков бидејки гледам пишуваш одбраната не ни ја бивало, па по тоа дојдов до таков заклучок.
А ти од кога гледаш?Колку тоа време ти гледаш Премиерл Лига да те прашам?
Слога тепа Вардар,Вардар тепа Звезда,Звезда тепа Реал,Слога шампионПа ние оваа сезона примивме најмногу 4 гола на 1 натпревар и тоа имавме 2 црвени картони, а вие само со 1 црвен картон примивте 6 гола, е сега тука види кој има подобра одбрана
2008-2009 не ли бевме достојна конкуренција...или не ти текнува?2003та
99-00...одприлика, не ми текнува баш на се и сешто...како и да е, не те прашав тебе, туку другдечко, но, кога веќе влезе во дискусија, види прво за што се работи. Дечкото кажа дека одкако прати ПЛ, ЛФЦ никогаш не биле конкурентни, затоа и го поставив прашањето, не ми треба просек, туку конкурентна година, да за жал најконкурентна е 2008-2009. Сепак е конкурентна. Дечкото ми кажа дека гледа од 2003, па се прашувам, како ја утнал оваа?А ти од кога гледаш?
All-Time FA Premier League Table
15 поени помалку во просек по сезона од кога постои Премиер лигата...да дефинитивно сте биле конкурентни...за 3 место...секоја чест
http://en.wikipedia.org/wiki/Premier_League_records_and_statistics
п.с. Табелава е без оваа година знам дека навивачите на Ливерпул ќе се побунат за тоа дека не се скроз точни резултатите т.е. не се up to date..силно верувам дека оваа година ќе бидете над просекот т.е. ќе заостанувате помалку од 15 поени...или не?! :S
Море глупав еден, несакам многу да ти реплицирам глеам дека немаш мозок ни 2грама така да само ќе ти кажам, Џерард ги бацуваше камерите кога ве ебивме 1-4 поззНезнам што се замарате со напатениве, што сакате, таков капитен имаат Дава гол и покажува со рака 5ка еј, замислите кој идиот треба да си, во негово време, 10 години и повеќе во Ливерпул, Јунајтед го стигна Ливерул, за капитенот, кој се замислува голем играч Жални се, не гледате? О Ч А Ј Н И !
Пазете лузерот е во Лузерпул од 98, од таа година, Јунајтед има 8, + оваа година, ќе има 9.А он жалниот има удел само во една титула на Лузерул, таа во ЛШ.Бацуваше камери, почна да му се смее цел свет за споредбата со Гигси, па почна 5ка да покажува, па незнам што уште им замерувате на напатениве ? Кулирајте.
Иначе Гигс има 12 титули во ПЛ, ако не сте знаеле
Ааа бацил камера, сите по дома да си ги баците апаратите и камерите, викаат чувството било исто ко да бациш ПЛ трофејМоре глупав еден, несакам многу да ти реплицирам глеам дека немаш мозок ни 2грама така да само ќе ти кажам, Џерард ги бацуваше камерите кога ве ебивме 1-4 позз