Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17h, 28.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
колку и да е непрофесионално јас би си излегол од терен на петка, пораз од 3-0 службена кој ти го дава :pos:

Сакаш да кажеш дека ова е најлесниот тим против кој играл Манчестер после Рома од пред некоја година? Океј, теши се.

Не се лесен туку се мизерија. Не дека и порано беа накој тим ама сезонава има да губат лесно вака многу често...

Wenger: "it was a good performance. Not every team comes to Old Trafford and scores twice. If we'd kept a clean sheet, we'd have won"

Хахаха, као демек... Ова ни Бенитез не го можеше.

Ќе победевме, доколку не изгубевме. Браво.

Реков пред почетокот,ќе бидеме очајни,,си го познавам тимот,ама до толку...Венгер место да брани негатива од 2 гола..он ќе ја врти утакмицата...:pos:

Честитки до фановите на Јунајтед.

колку и да е непрофесионално јас би си излегол од терен на петка, пораз од 3-0 службена кој ти го дава :pos:

Во Бренд кај што гледавме некој кажа подобро на полувреме да заминат 3-0 службена да ја изгубат него ова.

Искрено ни ја не верував дека ќе победиме олку убедливо, Ешли Јанг е одлично засилување за нас, ни фалеше некој што ќе стрела од далечина и тоа прецизно.

Wenger: "it was a good performance. Not every team comes to Old Trafford and scores twice. If we'd kept a clean sheet, we'd have won"

Го нема изјавено ова гарант.:)))

Ај ќе се свести малце па ќе ги купи Кака,Бензема,Мвиа,Кејхил,Бејнс..:)))))

Прашањето е кој сега би сакал да се приклучи на Арсенал, прво ќе треба да се преплатат трансферите, а потоа и на играчите сочни суми даим се понудат.....очајна ситуација во секој случај!

Го нема изјавено ова гарант.:)))

Ај ќе се свести малце па ќе ги купи Кака,Бензема,Мвиа,Кејхил,Бејнс..:)))))

Искрено, колку и да се шалиме на ваша сметка, и мене ова не ми се чинеше како автентична изјава од Венгер. Ја копирав од некој рандом твитерџија.

Не бе тоа, сигурно ова го има изјавено:

-Не ми преостанува и мене ништо друго туку да станам и да се фатам на орото да играм. Чунки никој досега во животта моја никогаш вака не ме седнал на самар...од мазга :pos:

Нека им е честито на фановите на Манчестер за победата. Реков и пред тоа, треба големо чудо за да извадиме и нерешено.
Повредите и суспензиите си го направија своето. Се надевам дека нешто драстично ќе се смени во наредниве денови, односно Венгер да донесе некој докажан играч. Ама сите знаеме колку тоа нема да се случи. :)
Честитки уште еднаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom