Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17h, 28.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега уште Ван Перси и Волкот да ги продадеме па следната утакмица да си изгубиме чисто 8-0.
Молчи си таму, почнаа глупи шпекулации да вртат дека Комоли бил да го прати Ван Перси денеска. :D

А не знам зошто и Волкот го спомна. Он е ама баш небитен и далеку од неопходен за Арсенал. (уствари, според мене де :) )

Жално за фановите на Арсенал, не заслужуваат да го гледаат ваков Арсенал...пак Клеверли и Нани зицери промашија, Руни статива со пласманот, можеа 13 да им даат. Се изнасмеав за Џенкинсон, кај си играа мајтап по таа страна, па и се избацуваше и напред, гол ќе давал он...хаха. Требаше да има уште еден фудбалер веднаш до него и по 2ца да му одат на Јанг. Еднаш се гледа ваков меч, иако потајно очекував демолирање со оглед на моменталниот капацитет на Арсенал и статистиката на ОТ, сепак не очекував 8. Пак ќе кажам, ќе треба добро некој да испоти г**, да му скине бод на Манчестер на ОТ.
--- надополнето: Aug 29, 2011 2:50 AM ---
И ме мрзи да си го барам мислењето од пред некој ден кога дискутиравте за Хауард Веб, знаев дека ќе нема "такви" моменти, пошто едноставно ќе биде збришан Арсенал на најпоштен начин, иако помалку и вулгарен излезе.

И пак вреѓајте го Ферги, поготово фановите на Арсенал, лани памтам си имаа една дискусиичка за него со погрдни зборови. Човекот не се ни радуваше на головите од почит према Венгер. Да беше некој друг ќе одеше до него да му игра пред очи.

Море респект ова она, то за пред камери, си знај тој во себе што и како се чувствува и се замислува како стои пред Арсен и му вика: In your face Arsene, in your face! Во соблекувалната треба да ја видиме почитта кон противникот :)

Од следното коло, Арсенал ќе игра со овие дресови :) (без замерки, во paint е правена :) )

arsenal 7up.jpg

When Wenger's alarm clock sounded this morning, his wife said, "wake up Arsene, it's 9".

He replied,"for f*cks sake have they scored again?"

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Да де, се најде оправдување ако Арсенал победи. :)

Не си играч ако ја играш сингл на 1.50. Ако веќе играш сингл играј 1-13+.
леле брат кај се запуисти кај кажа 1-13+ ги урочи :( баш така само што испадна 10+ али нвм

Како помина последниот трансфер ден за арсенал, и потпишувањето со 5 нови играчи, по се ми се чини дека венгер намерно постави таква тактика на натпреварот со мен јунајтет, да изгуби со поголема разлика, за да се свестат во управата и да му донесат играчи.
Жално, но изгледа високиот пораз на овој натпревар е најдоброто што му се случило на арсенал, ако изгубеа 2-1 , или одиграа 1-1, ќе требаше со овој состав цела сезона, е тогаш, ќе се боревме за опстанок.

mali-opet-te-pitam-gd.jpg

:pos:

Како помина последниот трансфер ден за арсенал, и потпишувањето со 5 нови играчи, по се ми се чини дека венгер намерно постави таква тактика на натпреварот со мен јунајтет, да изгуби со поголема разлика, за да се свестат во управата и да му донесат играчи.
Жално, но изгледа високиот пораз на овој натпревар е најдоброто што му се случило на арсенал, ако изгубеа 2-1 , или одиграа 1-1, ќе требаше со овој состав цела сезона, е тогаш, ќе се боревме за опстанок.

Ако ви е за утеха, нека биде така :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom