Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17h, 28.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
znaci se posigurno e deka arsenal ovaa godina se zadka :)
ke bide cudo ako zavrsat 6 mesto na tabelata

Манчестер 3-0 Дерби Каунти после првите 45 мин ..

wenger-fail.png
wenger-facepalm-300x197.jpg
brazil-2014-face-palm-facepalm-arsene-wenger.jpg
%237Ars%C3%A8neWenger.png
wenger_facepalm.jpg
Arsene-Wenger_1784787b.jpg
proxy
p.php

Абе оптичка варка беше промашниот пенал, сега во второ пресврти едно-друго......ќе видите сите вие :)

Жал ме фаќа многу за Венгер, најсериозно.

Резултатот не ја отсликува реалната слика, Манчестер имаше 2 неодбранливи удари кој било кој и да беше немаше да ги одбрани,и нормално е да се надмоќни на терен против оваа наша средина ама не создаваат чисти шанси.
Фактот што имаат 4 шута во рамки на гол од кои 3 надвор од 16терец го говори тоа.

Иаме среќа што Аршавин е уште на терен а иаме несреќа што Венгер воопшто купи играч како Џенкинсон.. колку е спор и надвор од позиција тоа е чудо едно сите напади од таа страна беа опасни.
И колку само лошо РВП го изведе пеналот :( Да го даеше ќе беше поинаку

Жал ме фаќа многу за Венгер, најсериозно.
Ами не сум му јас крив шо е глуп во Јули да си седни на маса со салатичка, ракиичка и да си го види тимот шо како, па да си напрај план. Ко првпат да игра ПЛ ебаму мајката...

Јас па будалиот ја изиграв само обичен тип наместо да си ја изиграм 1-1,3+..ццц сто години пишам вклаидлница и пак не научив
ОН: Искрено и мене жал ме фаќа за Арсенал и за Венгер...оние фанови не заслужуваат да си го гледаат тимот како се бори за Лига Ервопа и искрено Арсенал не го личи за онаква екипа ...ама кој му е крив што секоја година имаат огромни приходи и не купуваат играчи!...Парите од Насри и Фабрегас да не си ги пика в*аз??:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom