Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17:10, 10.11.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Само без нервози и од двете страни, полека, ноември сме, знаете дека од нова година натака почнува правиот циркус, има 10 екипи на ранг од 10 бода, како Чемпионшип да гледа човек, убаво рече некој дека шампионот ќе е со 60 бода преку сила.

2299.jpg

Се сложувам со анализата на Џену, дури и кога го примивме голот, не бев разочаран затоа што стварно верував дека тимот може да се приберере и да извлече реми. Но сепак Јунајтед, односно Мојс изигра многу паметно, иако мислам дека многу ризикуваше последните 20-тина минути кога се повелече, лесно можеше да го кошта тоа.

И за Венгер немам замерки, со тие играчи направи шо можеше. Смеа ме фана кога го видов Бентнер како влегува за да ја спасува утакмицата, тој проблем мора да се реши во јануари. Едина замерка за Венгер е тоа што требаше да се охрабри и Гнабри да го пушти порано во игра, шо има врска ако изгубевме 2-0, секако веќе губевме, требаше тука малце да ризикува.

Се на се, далеку е уште крајот за да може воопшто да се претпостави како ќе испадне табелата. Затоа овој пораз не ме разочарува воопшто.

Многу повеќе ќе се невирам ако наредното коло не го победиме Саутемптон, гајле ми е дали биле на трето место, реално имаме квалитет и треба да ги добиеме, ако веќе не можеме да победуваме против Јунајтед, Челзи или Сити не смееме да губиме бодови против послаби екипи, особено дома.

Само без нервози и од двете страни, полека, ноември сме, знаете дека од нова година натака почнува правиот циркус, има 10 екипи на ранг од 10 бода, како Чемпионшип да гледа човек, убаво рече некој дека шампионот ќе е со 60 бода преку сила.
тој некој сум јас :icon_lol:

денес потполно стариот Манчестер, даваат гол и како одминува времето се повлекуваат у дефанзива и чекаат шанса од контри :)

Da vi ja chestitam pobedava so eden den zakasnuvanje(jbg nerva me pukashe vchera:icon_lol: ). Dali beshe zasluzena, sekako deka da, poso neli ne vi igrase dajverot Yung :), se zezam, nemase sudiski greski sto bi dovele do nezasluzenost na pobedata na koj bilo tim. A Wenger ko maturant so pisit ovde na forumov pred matura se ponasase,trema golema izlea od melanholicniot ze nego a i za nas Old traford, neuba taktika a uste koga go stavi Bendner(za da go osigurat porazot) se mi beshe jasno . Neznam dali se sekjavate ali sekogash gi utvit taktikive ko ke igrat na old traford, pamtam van persi na vremeto krilo go igrashe i beshe po izguben od Ramsey vchera... a za robin sta reci, ko adebayor se ponasase so proslavata, samo faleshe da go capnit na Giroud za da go ostvarit prorochanstvoto. Sekoe dobro do naredniot ni duel :).

Da vi ja chestitam pobedava so eden den zakasnuvanje(jbg nerva me pukashe vchera:icon_lol: ). Dali beshe zasluzena, sekako deka da, poso neli ne vi igrase dajverot Yung :), se zezam, nemase sudiski greski sto bi dovele do nezasluzenost na pobedata na koj bilo tim. A Wenger ko maturant so pisit ovde na forumov pred matura se ponasase,trema golema izlea od melanholicniot ze nego a i za nas Old traford, neuba taktika a uste koga go stavi Bendner(za da go osigurat porazot) se mi beshe jasno . Neznam dali se sekjavate ali sekogash gi utvit taktikive ko ke igrat na old traford, pamtam van persi na vremeto krilo go igrashe i beshe po izguben od Ramsey vchera... a za robin sta reci, ko adebayor se ponasase so proslavata, samo faleshe da go capnit na Giroud za da go ostvarit prorochanstvoto. Sekoe dobro do naredniot ni duel :).
адебајор претрча пола стадион за да прослави пред вашите навивачи , шта речи јуда да скрши нога рука кичма робин ван ку.ва етц ... колку побрзо го преболете толку подобро за вас, а славењето го заслуживте секоја стотинка од тој момент баш поради тоа што перси доби таков третман од вас иако ве изнапуни со голови лани и не се реши да слави ;) !!!
--- надополнето: 11 ноември 2013 во 16:59 ---

јас мислам да му дадат на венгер јакна со лепенки , што не ја бива со пантентот не ја бива !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom