Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17:10, 10.11.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
јас мислам да му дадат на венгер јакна со лепенки , што не ја бива со пантентот не ја бива !!!
btw џуру е печен за црвен денес, а и што би рекла една моја колешка "гарант ја фенира косата" !!!!

Што се весели овој, како да дал гол во финале во 90та минута? Нели не се радуваше против Арсенал лани?

јас мислам да му дадат на венгер јакна со лепенки , што не ја бива со пантентот не ја бива !!!
btw џуру е печен за црвен денес, а и што би рекла една моја колешка "гарант ја фенира косата" !!!!

Vchera igraja HSV :D

Класика утакмица на Арсенал на Олд Трафорд, едноставно кога играт таму играчите ги фаќа некоја необјаснива трема и страв, а па уште кога прочитав дека Мертесакер нема да игра јасно ми беше.

Ќе ја губиме оваа, поарно да си се спремиме психички за тоа.

Офанзивата на Арсенал катастрофа, нашата не е нешто поарна ама барем имаме главучи за корнери.

И да, Венгер пак нека збори дека Робин е ганер длабоко во него, по толку години треба да знае дека сурати како Робин, Руни само дополнително се мотивираат од такви изјави. Убава слика си стави на Инстаграм, даде гол и сега, си прослави за комплетна реплика.

Кошелни најдобро досеа кај Арсенал. Жолтиот на Џонс :pos:

Ајде да видиме второ.

Уф ова беше болно
ibxHsh7gDx0Lr4.gif

.. настрана утакмицата да не се нервирам. Ова на Видиќ што му се случува.. па што не издржал човекот во цела кариера. Се надевам дека е океј, бидејќи ударот беше страшен.

Се надам ќе се сврти утакмицава! Cya in 45.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom