_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Секој нормален човек би се исфрустрирал од толку глупав и неточен пост. Иначе ја знам дека нервирам некој, ама кога пишувам пишувам само факти и во никој случај глупости како неговите.
Ти си имал муабети со мене точно, ама најди еден пост кај што имам јадено гомна за тебе или било кој, кој знае да дискутира нормално и логички. Може сум бил грешка некогаш, се случува тоа али секогаш кога имало некој да ме поправи на културен начин без навреди, стално сум бил фер. Така да не ти држи постов.
Јас само вратив на искомплексиран пост кој за мене значеше навреда. Инаку не би реагирал така.
Постот на Ибракадабра беше ФАКТ, а не глупост. Чекај, очигледно лошо ме разбра, јас никаде не спомнав за твоите претходни постови, затоа ти реков дека те знам каков си, и дека последниот пост (кон Ибракадабра) не личи на тебе. И незнам стварно зошто те навредил постот на Ибракадабра, фино си напиша човекот, стави статистика помеѓу Ливерпул и Манчестер. Ти кажав, доколку бил ван муабет требало да фино да го потсетиш на тоа, ама очигледно бајги те здоболeло