Манчестер Јунајтед - Ливерпул (14.03.2009)

Кој ќе победи во дербито?

• Вкупно гласачи
    106
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ama liverpool go otea denes manchester...uhuu 4:pos2:

Не можев да не те искоментирам.Не навлегувам во јурисдикција на модераториве, ама не ми е јасно што се однесуваш така? Кој е глуп тука и кој е морон? Убаво пиша Ибракадабра, па сега ти ако постепено влегуваш во шемата на форумов не значи да се испуцаваш на некого тука и да кажуваш дека е глуп или слично.
Е ај кажи дали не е глуп после тоа што го напишал?
Тоа кажува дека пишува без да прочита што сум напишал и ради комплексите од Јунајтед, напиша глупости кои верувам не го засегаат.

Е ај кажи дали не е глуп после тоа што го напишал?
Тоа кажува дека пишува без да прочита што сум напишал и ради комплексите од Јунајтед, напиша глупости кои верувам не го засегаат.

Незнам дали е глупо или не, зборот ми беше дека јас не оценувам туѓи мислења со лични навреди, и општо никој не би требало некого да навредува, сепак се работи за култура. Можеше фино да му кажеш дека забегал од муабет, иако јас не го гледам тоа

Незнам дали е глупо или не, зборот ми беше дека јас не оценувам туѓи мислења со лични навреди, и општо никој не би требало некого да навредува, сепак се работи за култура. Можеше фино да му кажеш дека забегал од муабет, иако јас не го гледам тоа
Не го гледаш оти сте колеги бла бла бла.
А јас соодветно вратив на тоа што он го напиша демек како сте можеле мене да ме читате. Ауууу. А не знае дека цел форум го нервира со неговите прости и искомплексирани постови.

Иако не го гледав натпреварот, губитникот секогаш му честита на победникот. По тие напорни игри, прашање на време беше кога ќе се случи крахот, се случи денес и тоа е. Честитки за играчите и навивачите на Ливерпул, искрено, без никаква иронија. Сега ќе е поинтересно првенството, 4 бода предност имаме пред нив - 1 натпревар кој треба да го одиграме во април месец колку што знам.

Ме интересира само, зошто на темава се јавуваат навивачи на сите клубови, само не на Ливерпул? :)))))))

затоа што после интер сте најомразен клуб на форумов. лично немам ништо против манчестер (освен роналдо) и интер откога испадна од ЛШ фановите на милан беа посреќни од вас дури. тоа ти го носи префиксот шампион ..... и секогаш ќе има социопати кој повеќе би сакале да изгуби манчестер отколку нивниот клуб да победи (кај на такви се 90% од фановите на јуве и милан)
за натпреварот продолжи падот на формата од вторникот иако и вака сте прејаки .... и ова воопшто не е реален резултат.плус можете да си дозволите уште киксови ливерпул треба да се случи чудо да врзе сериа од победи базирани на индивидуални потези без никаква игра. а манчестер тешко дека ќе си дозволи уште некој кикс со оглед дека видиќ веројатно уште 2 - 3 натпревари до крај на кариера ќе изигра вака .

Честитки за Ливерпул денес, го размрдаа првенството повторно.

Што е ма маца_кака,кажи нешто за Милан,каде се наога?на која позиција,дали игра уште во Уефа...тебе за Роналдо да не те гајле ич зашто тој е најдобар фудбалер,може си човеко,ете најдобар е и што сега?
Милан може да се опише со еден збор:Пензионери

Аха а вас пензионери ве тепаат ?

Фанови на Манчестер,ТИШИНА!
Го јадовте сега нема што.:helou:

Фанови на Манчестер,ТИШИНА!
Го јадовте сега нема што.:helou:

Си признавме пораз без бунење и честитавме на победникот. Не знам што повеќе очекуваш од тим кој загубил натпревар.

заслужено...а и оддамна познато...дека ливерпул ќе победи денес...
ама Манчестер ќе освои
толку од мене :salut:

Не го гледаш оти сте колеги бла бла бла.
А јас соодветно вратив на тоа што он го напиша демек како сте можеле мене да ме читате. Ауууу. А не знае дека цел форум го нервира со неговите прости и искомплексирани постови.

Незнам во која смисла ми бил колега, јас ти кажав, со тебе сум имал многу муабети тука на форумов и знам каков си и што можеш да постираш, ама постот ти беше за никаде. Не врати соодветно туку почна да навредуваш - последица на фрустрација по реплицирањето на Ибракадабра, очигледно немаше што да му вратиш. Остај ти тоа цел форум, може и ти нервираш некого, тоа не дава причина да почнеш некого да навредуваш.

заслужено...а и оддамна познато...дека ливерпул ќе победи денес...
ама Манчестер ќе освои
толку од мене :salut:
Намали потпис. Дозволена висина е околу 80 пиксели.

Незнам во која смисла ми бил колега, јас ти кажав, со тебе сум имал многу муабети тука на форумов и знам каков си и што можеш да постираш, ама постот ти беше за никаде. Не врати соодветно туку почна да навредуваш - последица на фрустрација по реплицирањето на Ибракадабра, очигледно немаше што да му вратиш. Остај ти тоа цел форум, може и ти нервираш некого, тоа не дава причина да почнеш некого да навредуваш.
Секој нормален човек би се исфрустрирал од толку глупав и неточен пост. Иначе ја знам дека нервирам некој, ама кога пишувам пишувам само факти и во никој случај глупости како неговите.
Ти си имал муабети со мене точно, ама најди еден пост кај што имам јадено гомна за тебе или било кој, кој знае да дискутира нормално и логички. Може сум бил грешка некогаш, се случува тоа али секогаш кога имало некој да ме поправи на културен начин без навреди, стално сум бил фер. Така да не ти држи постов.
Јас само вратив на искомплексиран пост кој за мене значеше навреда. Инаку не би реагирал така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom