Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ај кажи дали не е глуп после тоа што го напишал?Не можев да не те искоментирам.Не навлегувам во јурисдикција на модераториве, ама не ми е јасно што се однесуваш така? Кој е глуп тука и кој е морон? Убаво пиша Ибракадабра, па сега ти ако постепено влегуваш во шемата на форумов не значи да се испуцаваш на некого тука и да кажуваш дека е глуп или слично.
Е ај кажи дали не е глуп после тоа што го напишал?
Тоа кажува дека пишува без да прочита што сум напишал и ради комплексите од Јунајтед, напиша глупости кои верувам не го засегаат.
Не го гледаш оти сте колеги бла бла бла.Незнам дали е глупо или не, зборот ми беше дека јас не оценувам туѓи мислења со лични навреди, и општо никој не би требало некого да навредува, сепак се работи за култура. Можеше фино да му кажеш дека забегал од муабет, иако јас не го гледам тоа
Иако не го гледав натпреварот, губитникот секогаш му честита на победникот. По тие напорни игри, прашање на време беше кога ќе се случи крахот, се случи денес и тоа е. Честитки за играчите и навивачите на Ливерпул, искрено, без никаква иронија. Сега ќе е поинтересно првенството, 4 бода предност имаме пред нив - 1 натпревар кој треба да го одиграме во април месец колку што знам.
Ме интересира само, зошто на темава се јавуваат навивачи на сите клубови, само не на Ливерпул?))))))
Што е ма маца_кака,кажи нешто за Милан,каде се наога?на која позиција,дали игра уште во Уефа...тебе за Роналдо да не те гајле ич зашто тој е најдобар фудбалер,може си човеко,ете најдобар е и што сега?
Милан може да се опише со еден збор:Пензионери
Фанови на Челски... шо к па вие се радувате?Фанови на Манчестер,ТИШИНА!
Го јадовте сега нема што.:helou:
Фанови на Манчестер,ТИШИНА!
Го јадовте сега нема што.:helou:
Не го гледаш оти сте колеги бла бла бла.
А јас соодветно вратив на тоа што он го напиша демек како сте можеле мене да ме читате. Ауууу. А не знае дека цел форум го нервира со неговите прости и искомплексирани постови.
Значи ти знаеше дека ке изгуби Јунајтед а? Браво.заслужено...а и оддамна познато...дека ливерпул ќе победи денес...
ама Манчестер ќе освои
толку од мене :salut:
Намали потпис. Дозволена висина е околу 80 пиксели.заслужено...а и оддамна познато...дека ливерпул ќе победи денес...
ама Манчестер ќе освои
толку од мене :salut:
Секој нормален човек би се исфрустрирал од толку глупав и неточен пост. Иначе ја знам дека нервирам некој, ама кога пишувам пишувам само факти и во никој случај глупости како неговите.Незнам во која смисла ми бил колега, јас ти кажав, со тебе сум имал многу муабети тука на форумов и знам каков си и што можеш да постираш, ама постот ти беше за никаде. Не врати соодветно туку почна да навредуваш - последица на фрустрација по реплицирањето на Ибракадабра, очигледно немаше што да му вратиш. Остај ти тоа цел форум, може и ти нервираш некого, тоа не дава причина да почнеш некого да навредуваш.