Манчестер Јунајтед - Арсенал ( 13.12.2010 )

Кој ќе победи на ова дерби ?

• Вкупно гласачи
    155
Ја Бербатов играм во кладилница..дека дава гол ...92,68% сум сигурен ,а богами и Руни ќе фукне еден(пеналче :pos2:)
Конечен резултат 2-1

И со 1-0 ќе бидам задоволен.

Абе и јас ќе сум задоволен, победа си е победа, ама некако поарно ќе е барем 2 разлика, за после да не се препукуваат низ форумот, пенал имаше, судијата-слепец беше на 10 метра, игра со рака имаше на линијата, немаше втор жолт итн...

Иначе предност за Јунајтед е домашниот терен секако, со повредите стоиме речиси одлично, одморени фино лепо, наспроти (не)играњето на Цеск, и според мене одбраната на Арсенал како и секогаш знае да извиси и да подлегне на притисокот (поготово на ОТ), можен кикс на Фабијански, Скилачи, Кошчиелни не знам колку ќе е способен, ова ќе биде вистински тест за новите дефанзивци на Арсенал, не знам дали ќе ги издржат нападите на Манчестер. За конечен тип непосредно пред натпреварот, да видам прво шо е како е, иначе од сега типувам победа на Јунајтед.

Аман бе ?! 2 (две) полусезони немате никој толку тепано..кај па сеа најде :)

...ауу извини некни македончето 5 закачи :)

Е баш оти немаме затоа, редно е некој да тепаме тоолку а кој друг ако не стариот непријател Арсенал? :)

Ќе си победиме 0-1 и фала пријатно :)

Како што се одвиваат работите сега, со ваква игра против еден партизан, ќе го јадеме немиен против вас.

Се вративте:) но кога примивте гол заинтересираноста беше 0 :uvo:

Се вративте:) но кога примивте гол заинтересираноста беше 0 :uvo:
Никогаш нема да функционира средината со Сонг,Дени и РвП како АМ/ЅЅ,затоа и немаше игра.
Со Јунајтед ќе се оди со Сонг,Вилшер,Росицки и ќе има креативност за извоз.:smir:

Аман бе ?! 2 (две) полусезони немате никој толку тепано..кај па сеа најде :)

...ауу извини некни македончето 5 закачи :)
Некој нема толку тепано, некој 10 години трофеј нема осетено :S

Како и да е, премали се за нас, премизерни се за нас, а + тоа стални пациенти ни се, ќе има газење во понеделник !

Гласав за Манчестер УТД.

Натпреварот го предвидувам вака.

Арсенал ке игра подобро во посед на топка, Манчестер ке бидат физички појаки, Арсенал се нестабилни во одбраната секој натпревар примаат гол.

Конечен резултат : 3 - 1 победа за Манчестер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom