MAME32

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
betogrozdanov45 напиша:
Јане симнав 2-3 игри и пак не ми ги наоѓа, батали не ми објаснувај веќе не сум јас за оваа работа те изнамачив само:) извини
Ај стај ме на мсн ке ти објаснам полесно.
И не е батали, игриве стварно вредат.

Новите верзии на МАМЕ емулаторот не можат да ја пуштат Стреет Хооп, и некој други флиперски класици. За тоа ви треба оваа верзија:

http://marp.retrogames.com/exe/mame3235.zip :helou:

angelce1 напиша:
Новите верзии на МАМЕ емулаторот не можат да ја пуштат Стреет Хооп, и некој други флиперски класици. За тоа ви треба оваа верзија:

http://marp.retrogames.com/exe/mame3235.zip :helou:

ERROR

The requested URL could not be retrieved

Handsome напиша:
imase edna igra...rakomet so drzavi kako francija,germanija i sl. i koga pobeduvaa im se sozdavaa magii da se praaat kako vrteni topki ili nesto.mnogu zakon igrica a ne mi teknuva kako se vika pa ako ima nekoj sto ja igral...

jas imam igrano odbojka, isto taka finti se prat kako so kazvas ti i se vika Power Spikes 2

da ne znaj nekoj kako se vika onaa igrata ko fruit machine dali bese, mnogu mi treba, skapaf baranje, nikako ne mozam da ja nadam
vrtis na mashina i ti pagjat ovosja i tie glupostite, a mozis i dobifkata da ja trosis na slekvanje zenski. ti dava edna karta i ti treba da pogodis dali drugata so ke ti ja daj e pogolema ili pomala
ako znaj nekoj kako se vika, odma neka pisi
mi treba igrata pod itno

i ako ne vi rabotat romojte danloudirajte winkawaks ili nebula (na niv mozite onlajn da igrate)

jas imam igrano odbojka, isto taka finti se prat kako so kazvas ti i se vika Power Spikes 2

da ne znaj nekoj kako se vika onaa igrata ko fruit machine dali bese, mnogu mi treba, skapaf baranje, nikako ne mozam da ja nadam
vrtis na mashina i ti pagjat ovosja i tie glupostite, a mozis i dobifkata da ja trosis na slekvanje zenski. ti dava edna karta i ti treba da pogodis dali drugata so ke ti ja daj e pogolema ili pomala
mi treba igrata pod itno

i ako ne vi rabotat romojte danloudirajte winkawaks ili nebula (na niv mozite onlajn da igrate)

aj be kazete kako se vika
nogu mi treba
site ja igrat na fliperi

a kaj da ja simnam samo MAME, za romovi pisano e veke!!! mame 32 od kaj da ja simnam!!!

Ај некој по пп линкче за Маме32, ако може. :smir:

Jane напиша:
Еве ти страна која ги има скоро сите маме игрици. Ќе си симнеш и Маме емулатор од овде, а еве ти линк и од играта која ја бараш.
Да проверевте 2 страни наназад ќе најдевте.:helou:

ej dajte predlozete nekoja epten jaka igra na mame
da ja plesnam

Хе хе коа ќе ми текне порано по 5 саат сум тепала за воа, ц ц ц :pos2:

Сакаш интересни некои хм.....Captain Commando, King of Fighters, Super Pang, Q*bert, Metal Slug, Pipi & Bibis имаше едно интересно кошарче не ми текнуе сеа како беше......Street Hoop ми текна!

Vlatko_Rusin напиша:
ej dajte predlozete nekoja epten jaka igra na mame
da ja plesnam

epa jas ti velam ovaja nekoj da ja najdi ili da mi kazi kako se vika:
Nikola_MKD напиша:
mi treba igrata pod itno

ama nikoj ne znaj kako se vika, a edna od najigranite na fliperi e
jas najmnogu igra Tumble Pop, Cad and Din (Mustafa), Pangoto (Staroto i novoto), Puzzle Bubble, Bubble Bubble, Snow Bros, Mortal Kombat (site), Street Fighter, igram i drugi ama ne mi teknuva vo momento

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom