MAME32

V

Vlad II Draculea

Гостин
Wolf Pack напиша:
Street Hoop ја јако препорачувам, особено ако имате joystick па со другар можете да играте против или тимски. Закон игриче, со Тајван лом ги правам Американците :)
леле какви облози имаат паѓано на ова...... аууууу..

стреет хоооп абе то историја беше

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Гижо напиша:
i site so tajvan igraa :))))))
Компјутерот јесте да е малку глуп, ама против мене ако играш ќе ти ги ловам тројките под кошот:icon_lol:
За турнир, најубаво е да се игра со Германија или Англија а против компјутерот онда Тајван се знае:icon_lol:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
многу добра игра, колку беше популарна по флиперниците

V

Vlad II Draculea

Гостин
Wolf Pack напиша:
Компјутерот јесте да е малку глуп, ама против мене ако играш ќе ти ги ловам тројките под кошот:icon_lol:
За турнир, најубаво е да се игра со Германија или Англија а против компјутерот онда Тајван се знае:icon_lol:
Лудница.. ЈА КОреец играм... е брзо брзо е..... и некош германец, ама најмногу зависи протвив кого... ако одбери блиска игра, ондак германец, ако одбери нечто средно или тројкаши однак кореец... и бирам секош кореец против германец(германиците ко баби се)

Член од
29 ноември 2005
Мислења
125
Поени од реакции
0
Abe zosto nikako ne mozam da ja uklucam Street Hoop? Mi vika Required files are missing.... a inace go downlodirav romot od rom-world.com pa spored ona sto mozev da procitam na drugi forumi problemot e do verzijata na mame emulatorot sto ja koristam. Nekoj sto uspeal da ja pusti igrava da pise koja verzija # koristi i kade mozam da ja downlodiram.

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
angelce1 напиша:
Abe zosto nikako ne mozam da ja uklucam Street Hoop? Mi vika Required files are missing.... a inace go downlodirav romot od rom-world.com pa spored ona sto mozev da procitam na drugi forumi problemot e do verzijata na mame emulatorot sto ja koristam. Nekoj sto uspeal da ja pusti igrava da pise koja verzija # koristi i kade mozam da ja downlodiram.
Wolf Pack напиша:
како шо кажа DevilKing, бапни ги во фолдерот 'roms'; после отвори МАМЕ32 (Верзија 32) и кликни на 'Option - Directories' и најди го фолдерот 'roms'; Најпосле кликни на 'File - Audit All Games' и тоа ќе земе некоја секунда да ги провери сите игрици. Откако ќе заврши, кликни на 'Available Games' и тука ќе видиш кои можеш да ги играш.
Играта еве баш сега пред мало ја играв, растур прам, alley-hoops знаете ли како се прави?:icon_lol::icon_lol: Со Тајван дури и е смешно.:icon_lol:

Член од
29 ноември 2005
Мислења
125
Поени од реакции
0
Wolf Pack напиша:
Играта еве баш сега пред мало ја играв, растур прам, alley-hoops знаете ли како се прави?:icon_lol::icon_lol: Со Тајван дури и е смешно.:icon_lol:
Wolf Pack go napraviv se toa ama ne mozam pak da ja igram igrava.

Aj te molam idi u Help - About i kazi mi ti koja verzija ja imas. Jas ja imam 0.81

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
jas preporacuvam Miss World Nude '96.

jas sum po takvi frik igri...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Samara напиша:
jas preporacuvam Miss World Nude '96.

jas sum po takvi frik igri...
Јас и ти сме имале сличен вкус за игри. Посебно фрики е коа ке ти ојде стрелката у црвени полиња па ке ти се претвори убавицата у страшило, буууу плаши се :)

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Tonchie напиша:
Јас и ти сме имале сличен вкус за игри. Посебно фрики е коа ке ти ојде стрелката у црвени полиња па ке ти се претвори убавицата у страшило, буууу плаши се :)
abe neznam za plasenje ama sigurno se iznerviras koga na najinteresnoto se pretvori vo monster.:icon_mad:

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
mh mh mh obozavam mame na pc to tuka si imam i si tepam vreme da vi kazam inache tie so otvaranjeto goli zeni mi se i na mene omileni!!
isto taka moze da dodadam tuka cadilack and dinosaurus , punisher , 3 on 3 streetball tie se najigrani !!!

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Kazete nekoi pointeresni igri za ova mamevo osven cadilack and dinosaurus i pang

Kajgana Shop

На врв Bottom