Малолетник извршил обљуба над 2-годишно дете

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Гадови!
Секакви гадови постојат на светов.
Уф одвратно, болно да тибам кретените болни, да тибам.:uvo:

ако не кажеше така немаше да сватам на пример за што се работи...
мене обљуба повеќе ми звучи како ова - - -:back:

Добро, за ова си во право, сигурно ќе и посочат на пропустот ама може така да и било напишано па само прочитала.

Инаку да не видел крв идиотот веројатно уште ќе си ја терал работата ама се кладам дека ништо нема да му направат и за најмногу 3 години ќе биде на слобода.

Пошто нели дете е и „не знаел што прави„.
.. е не.. постар малолетник е .. така да го папал... нне колку што треба ама ке кркне нешто

Море пиштол на глава и да го нема....и не да ги пишат М.Т К.П море името да им го кажуват да ги засрамат!!!
И тоа пукањето со пиштолот на плоштад и телевизија.... и без тоа веке свикнавме да се пука така да нема да е хорор и забрането за помали! Оти така значи треба и вестите да се забранети за деца...оти еве што прават...слушат и после ај да пробам!
Е*ате болните е*ате!!!И педофили и педери и лезбијки и останато од група ...сите се болни!!!

Значи тоа циганаријата колку некорисен олош се тоа е чудо! 80% од случаите со вакви настраности како педофилија, силување, се направени од цигани. Не за џабе Хитлер сакал да ги истреби. Ебати животните!

.. е не.. постар малолетник е .. така да го папал... нне колку што треба ама ке кркне нешто

Во затвор не може да оди пошто не е полнолетен. За другоно се ми се чини за неколку години ќе го пуштат па пак ќе го затворат и се така во круг.

Таков ни е системот.

Значи тоа циганаријата колку некорисен олош се тоа е чудо! 80% од случаите со вакви настраности како педофилија, силување, се направени од цигани. Не за џабе Хитлер сакал да ги истреби. Ебати животните!

Не, не, немој да буташ етницитет во случајов. Педофили има секаде!

И што ако оди во затвор?

Ќе го пуштат за некој период, непроменет туку најверојатно уште толку агресивен и изопачен.

За вакви случаеви треба навистина стручна помош доколку е можно да им се помогне, или пак доживотна изолација, бидејќи како што расте уште поголема опасност станува.

Ахам значи копиљ пробал нешто да прави со бебе?
onion_news1425.jpg

Да сум закон би го пресудил ова

И што ако оди во затвор?

Ќе го пуштат за некој период, непроменет туку најверојатно уште толку агресивен и изопачен.

За вакви случаеви треба навистина стручна помош доколку е можно да им се помогне, или пак доживотна изолација, бидејќи како што расте уште поголема опасност станува.

Каква бе Брат стручна помош на педофил? Едино нови деца да му наоѓаш.

Смрт или 50 изолација пошто друго чаре нема. Не е тоа болест па да ја лечиш.

Изненадува тоа што при толку малку народ ваква грозоморна појава да биде зачестена.Или дошло доба да се психоза проба.Најпрво би требало педофилите да бидат подложени на интензивни психолошки тестирања и истражувања,па тек после да бидат казнети со најригорозни мерки.По принцип вакви личности во детството имаат претрпено некакви трауми и во подоцнежниот период ги манифестираат на ваков манијакален начин.А,на жртвите им оставаат психички белег за целиот живот.Страшното е тоа што жртвите(сега деца)подоцна може да пројават такво поведение,на ист начин како што се однесувал агресорот врз нив.Најважното е ваквите ненормалници да бидат казнети.За мене педофилијата е полош грев и од убиство од прв степен-посегаш по туѓ детски живот и му оставаш трауми за секогаш.Некој да ми кажеше пред десетина години дека вакво нешто ќе има и кај нас,немаше да му верувам.

За ваквите случаеви само смртна казна.Резил бе, па сега како почнаа , секој ден може да прочиташ за вакви настани,:toe:.

Не бе смртна казна, ненормални едни!!!! Не ви е срам!!!!

Мадињата на менгеме, курот под сатар.
Нека напатствува после тоа сојки. Крв да му ебам!

samo besilka be so e ova sekoj den samo to e na vestite i na nikoj ne mu idi umo

Да ти ебам транзицијата.
Кога ќе заврши малку да смири нерви народот/?/?/././
За случајов не е потребен коментар... само пресуда... доволно строга.
Загрижува трендот што е показател за извитоперените и примитивни претстави за животот што се создаваат кај народот.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom