- Член од
- 17 мај 2006
- Мислења
- 70
- Поени од реакции
- 1
abe site pusaat oti gi gledat pogolemite is taka sakat da se vklopat vo drustvoto ali jas sum druga prikazka jas su "drustvoto" taka da ne pusam i ne mnogu pijam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lucifer напиша:Trava?????? Si probal pa da zboris???Ako ne treba.Mislam deka vo zivotot se treba da se proba(sea bukvalno ne me svakjajte) za da utvrdis eden stav a ne ko ke ti se srusi svetot do nemajkade ke ides i ke naprais se po red!!!Moe mislenje!!!
Анастазија напиша:Љубов кон чадот? Опсесија кон нешто тенко и смрдливо во својата уста? Потреба за вовлекување нешто нечисто во белите дробови?
filip_sk напиша:Ne deckite na vozrast od 14-17 mislat deka vrtat sema so ke zapalat cigara, mislat deka se nesto ali..... so toa se tesat najverovatno...taka da!
Стварта е шо сите сме отруени, сакале или не.Анастазија напиша:Љубов кон чадот? Опсесија кон нешто тенко и смрдливо во својата уста? Потреба за вовлекување нешто нечисто во белите дробови?
MSV(support) напиша:Стварта е шо сите сме отруени, сакале или не.
RealGirL напиша:pusenjeto cigari ne e higiensko..ajdee ova prv pat go slusam:lud:
Mislam deka 4oekot sakal da kaze deka ne e higiensko zaso posle smrdis celo vreme na cigari, i kosata i oblekata ti se umirisuvaat.
не, али после тоа ФУРАЊЕ преминало у навика и задоволство (у мој случај) и знам дека не ми личи на мои години да вокам дека ми е задоволство, али јебига, тоа еMarata напиша:А, заборавив да го кажам моето милсење за пушењето. Многу ми е глупо кога ќе слушнам "јас не пушам од фурање...". Ок , реално кој малолетник или тинејџер или како сакаш речи го , пуши (или почнал да пуши) од нешто друго освен фурање? Усптвари постои ли некој друга причина да се почне да се пуши освен фурање?