Malcolm in the Middle

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување

Гледајки ја серијава на неколку пати се имам пронајдено себеси да навивам вакво нешто да се случи.

Lois: I want that thing spotless! I want to be able to lick the bricks.
Reese: When you gonna lick the bricks?
Lois: I want you to be able to lick the bricks.
Reese: I'll lick the bricks right now.
Lois: This is your last day of punishment. Do you want me to tack on one day more?
Reese: Alright, alright! Oh!

^ Кога веќе ги спомна нив :D ..

Reese : You are the worst parents ever. I wish you go to hell.
Lois : Well guess what, I'm taking you with me.

Феноменална серија,кој не ја гледал нека почнува... Инаку омилен лик ми е мајката на Лоис..

Ејј забораив да пишам :pos:

Изгледав прва сезона, и супер ми е.
Омилен лик се знае:
Malcolm-In-The-Middle-Season-1-Photoshoot-malcolm-in-the-middle-8789447-307-400.jpg

Malcolm-In-The-Middle-Season-1-Photoshoot-malcolm-in-the-middle-8789453-571-700.jpg
Ептен е ретардирано :pos:

Оваа мајкава е зло невидено!

На ваа сцена највеќе сум се смеел
109053.jpg

Attachments

• Malcolm-In-The-Middle-Season-1-Photoshoot-malcolm-in-the-middle-8789449-400-498_thumb.jpg
    Malcolm-In-The-Middle-Season-1-Photoshoot-malcolm-in-the-middle-8789449-400-498_thumb.jpg
    15,8 KB · Прегледи: 9
Мене таткото на почетокот малце ме нервираше, некако сите си имаа своја улога а тој онака ко ради реда, ама после со тие криците негови...

Најсмешни сцени ми биле кога Дјуи се преправање дека го испорачал Рис во Кина, потоа војната на мајката и на другата жена со колите, потоа за Halloween кога Рис и Дјуи бегаа од детото кој идеше метар на саат.

Иначе, јас ја догледав серијава пред недела дена и сега ја почнав пак. Ептен си ја сакам.

Ја имам изгледано жално е што не ја продолжија
Malcom in the Middle=Едно македонско семејство
Омилен лик ми е Хал ист ко татко ми :D
Вемолам темава да се врати

До 2х08 сум и не сум нешто импресиониран да ви кажам право, плус и торентите се катастрофа, резолуцијата е толку лоша што мислам дека нема пиксели. Ќе се управи ваљда..

Назад на добрите стари времиња кога дремев во кревет со спуштени ролетни и кило чипс и маратонирав со серијава, една сезона на ден. Па слабо тогаш стоев со технологија и се сеќавам што не решенија и изуми правев да можам удобно да си ја гледам. Телевизорот едвај поврзан со статичен компјутер, качен на табуретка врз три перници :LOL: Пак ја почнав деновиве, трет пат ми е овој, не ми е само добра серија, има и сентиментална вредност за мене. А инаку е ептен фил гуд.

Ваљда сега гледаш без кило чипс покрај тебе :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom