Макфест 2012 (27, 28, 29 октомври)

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Што очекувате? Дека ќе се праат песни ко од пред 20 години? Времето оди напред па и музиката фаќа некои чудни правци. Сепак има и светла точка, песната на Тамара. Секоjа година да искача барем една добра песна би било супер.

Игор Џамбазов е текстописец, баш сега загледав, добар добар

Ја денеска ја преслушав Тамара... ова де.. песната нејзина,
и стварно е добра. Значи све комплет како што треба: текст, музика, аранжман, па еден глас, па едни цицки... :rolleyes:

Ех сеа... Реденов испеа добро :icon_mrgr: Он, Емил и Верче ќе ја спасат вечерта од невиден сТрам.

Ако је то уопште могуќе.

Сега се насмеав на еден добар твит, вели Макфест постои за да има Вера Јанковиќ што да води :pos: Мислам стварно луѓе, сценава, водителкава и песниве, како времето да застанало кај нас во Македонија.

Сега се насмеав на еден добар твит, вели Макфест постои за да има Вера Јанковиќ што да води :pos: Мислам стварно луѓе, сценава, водителкава и песниве, како времето да застанало кај нас во Македонија.
Недај боже на фб да ти е другарче Вера. Кај братучед ми кога видов, цел хоУм пејџ со слики ,,рокерски" од Вера Диџејот му е полна. На ден во просек по 20 можеби.

Легендарниот фестивал Макфест само праќа порака на кое дереџе е нашава музикава. Ужасни вокали, катастрофа песни. За 40 год од сега тешко дека некоја од овие песни ќе биде евергрин.

^Сепак ќе се задржам на делот недај боже :)
Патем Тамара сте ја ставиле еве да пофалам убава песна.

Како оваа Верче живее од пеење:tapp: појма нема ,има ли некој да и го каже тоа

Мене жал ме фаќа, срам ми беше првите 10 минути, ми се плаче сега. Човече логоно им е уште исто АЛООО

Срамота е што направија на таков фестивал каде странци пееа на македонски, од годинава им дозволија да пеат и на српски.
Инаку кој победи, или утре ќе биде финалето?

Абе еден Питер Џон Босе дојде од ХОЛАНДИЈА и пееше на МАКЕДОНСКИ, а да не зборам за Кемал Монтено, Хелена Благне, Поп Дизајн и еден куп други! Смече

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom