Ја можам само да ти кажам дека ја зема Шкендија за да има албански клуб во Македонија кој ќе биде конкурентен на Вардар.
Тоа е дека цела држава се уклучила за Вардар не е точно, Град Скопје го зема Вардар а не владата.
Не може да биде заради Шкендија, вие до тогаш имавте само една титула и не ни бевте сериозна конкуренција додека Дестани не беше приморан да инвестира во клубот.Ние со тој Русин игравме Лига Европа, направи комплекси, тренинг центри а што направи Еколог ако веќе толку ја сакал Шкендија?
Prvo ne mozesh da znaesh poveke od mene zash ja zemal Shkendija.. Ni politikata na Shkendija ne ja znaesh ni na Ecolog. Ecolog ne bill nikogash zainteresiran za Shkendija..
nie bevme shampioni na Makedonia a Vardar padnashe od liga, ti vikash ne bevte konkurencija (normallo ne mozhe da vi bideme konkurencija koga ne sme vo ista liga). I za da go stopirate zaletot na Shkendija vo 2011-2012, se aktiviravte, prvo so fuzijata, posle so invensticite.
Автоматски споено мислење:
se shto ne ti odgovara e Film.Од кога Балисти станаа филмски режисери? Тарантино и Спилберг не ви се рамни, али убаво е да имате фантазија.