Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе го налутиш модераторот ќе ти го избриши постот, изгледа вистината го вреѓаKo sto se sramevte koga se fuziravte vie
Вардар не е Ривер плата за да испадне туку такаKo sto se sramevte koga se fuziravte vie
Силекс ја спаси сезоната со денешната победа.
Очекувано, Ѓорче им ја даде на Работнички.
Работнички 43
Ѓорче 41
Силекс 41
Беласица 38
До крај:
Ѓорче-Силекс
Беласица-Работнички
Силекс-Беласица
Победа-Ѓорче
Работнички-Слога
Ѓорче има сигурни 3 бода со Победа во последно коло, а Работнички и Слога ќе ја местат во зависност од тоа што ќе им треба на двете екипи. Според мене, Ѓорче не може да отпадне директно, а верувам дека ќе изборат и сигурен опстанок. Силекс сам си ја решава судбината со два директни дуели. Наредно коло очекувам Силекс и Беласица да се изедначат со бодови и последниот меѓусебен дуел да одлучи за опстанок.
jas se mislam megusebnite dueli na kraj se racunaat pred gol razlikata, a toj definitivno veke go izgubivte protiv sileks bidejki vo dosegasnite tri duela imate dva porazi i edno nereseno. neka me popravi nekoj ako gresam, ama ako se racunaat megusebnite dueli togas sto i da se sluci slednoto kolo na kraj sepak ke vi treba pobeda vo kratovo.Сега да видиме како ќе изигра Ѓорче, дали ќе ја пушти на Силекс со 2-3 гола разлика победа по што Беласица ќе треба да го победи и Работнички а и најверојатно да гони 2 разлика во Кратово, или Ѓорче ќе го згази Силекс, па со победа против Работнички , Беласица треба да остане само непоразена во Кратово.
jas se mislam megusebnite dueli na kraj se racunaat pred gol razlikata, a toj definitivno veke go izgubivte protiv sileks bidejki vo dosegasnite tri duela imate dva porazi i edno nereseno. neka me popravi nekoj ako gresam, ama ako se racunaat megusebnite dueli togas sto i da se sluci slednoto kolo na kraj sepak ke vi treba pobeda vo kratovo.
Во прва лига е Силекс - Рудар 17:1 во време Ѕингово.Дали може/знае кај има податок која е најголема победа во ПМФЛ/ВМФЛ до сега?
Која сезона е ова поточно?Во прва лига е Силекс - Рудар 17:1 во време Ѕингово.
Која сезона е ова поточно?