Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
bidejki prvo mozhebi nemash, vtoro treba da se gree, treto shto ako i toj ke zema crven... treba malku logika vo ovie komentari :D
@Sussaro види го другар ти :D
Треба да се грее, ко пред тостер во Нино на 40 степени :D

Последно уредено:
@Sussaro види го другар ти :D
Треба да се грее, ко пред тостер во Нино на 40 степени :D
Drugar Saber... ne sum vaka linguisticar po makedonski, za Sussaro kako po adademican sekogash google translate upotrebuvam, i zatoa toj ima pesna za mene...

No, moshe li da mu objasnish ne covekot pogore za taa regulativa od u21... koja e tvoeto mislenje...

Za toja naptprevar sum vi objasnil sto pati, i site tie shto razbirat futbal go privakat toa.. prashaj navijaci na Vardar ke ti objasnat.. imash ovde i ke ti odgovarat... no za posleden pat ti kazhuem... pravilata se napraeni za da razvija neshto, od koga eden igrac shto e U21 ke zema crven karton, znachi veke zavreshena e rabotata za pravilata, bidejki toj vazhi za igrash shto inactivno e vo seliot natprevar... ne znam kako da ti objasnam... znachi nema logika i pak da stavish drug U21 :D, bidejki prvo mozhebi nemash, vtoro treba da se gree, treto shto ako i toj ke zema crven... treba malku logika vo ovie komentari :D

i zamisli zaradi ova, Vardar igrashe so mladinci vo prolet... +35.

Google translate: from Kurdish to Macedonian latin

Ни сам не знаеш што напиша…

Овие од Куманово секако ќе ги избркаат во понизок ранг како што беше со овие од Гостивар и Охрид. Единствена причина што не беа казнети за местење е тоа што ФФМ немаше да има начин како да ги пополни ПМФЛ и ВМФЛ за толку кратко време. Единствено да ја пуштеа Брегалница да игра бараж. Да ги оставеа во ВМФЛ немаше да играат наредна сезона, да ги избркаа во најнизок ранг не ќе можеа за толку кратко време да ја пополнат ВМФЛ. Сега секако ќе ја кратат лигата, па им одговара да ги пуштат низ вода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom