Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kakov zingo bre, ova go pravat za shkendija da vlezi vo kvalifikacii za liga sampioni.честитки до ѕинго.
kakov zingo bre, ova go pravat za shkendija da vlezi vo kvalifikacii za liga sampioni.
Абе мене искрено како навивач би ми било срам Вардар или еве у ситуацијава Силекс, да отиде да игра ЛШ ако вие чесно сте си го заслужиле тоа место.Mnogu nekako trn vo oko ti stana Shkendija. Koga veke celo vreme gi spomnuvas, daj fakti, obrazlozi zosto i slicno. Uste malce Shkendija ke ti bide kriva i A corona virusot
Kraj kraeva ako e za dobroto na mak fudbalot, kako sto tvrdis deka si neli neutralec i ne navivas za nikogo, bolje Shkendija da ide nego tim koj e pred bankrot ili pa tim od tipot na Sileks
Абе мене искрено како навивач би ми било срам Вардар или еве у ситуацијава Силекс, да отиде да игра ЛШ ако вие чесно сте си го заслужиле тоа место.
Вие и секоја останата албанска екипа немате ништо со македонскиот фудбал, подобро да отиде било кој и да прими 10 гола него ли вие, без разлика каков успех ќе направите.
Кој екипа настрада во таа ситуација?Kolku sto izborivte opstanok cesno 2011 i kolku sto vi bese sram togas. Daj be ne se glupiraj
Sent from my iPhone using Tapatalk
mi smeta shkendija bidejki dobro znam sto se slucuvase poslednite nedeli pozadi zatvoreni vrati. pred se zaradi shkendija i shkupi go napravija spagatot so prodolzuvanje na sezonata ama bez ispaganje, "lobiraa" sekade i samo taka dobija mnozinstvo. toa go nema vo nitu edna druga prva liga na svetot, segde kade sto se doigruva ima i ispaganje. popravime ako sum ispustil nekoja takva liga, ama barav i ne najdov takva (normalno osven ligite koi se zatvoreni i sekako nema ispaganje). sega prodolzuvaat so glupostite, ne im uspea taka shkendija da ja piknat vo LS kvalifikacii, pa sega ke rabotat so nekoi koeficienti. mozda duri i na drugo mesto ima nesto takvo, mozda e i legalno, no sportski gledano ne e fer.Mnogu nekako trn vo oko ti stana Shkendija. Koga veke celo vreme gi spomnuvas, daj fakti, obrazlozi zosto i slicno. Uste malce Shkendija ke ti bide kriva i A corona virusot
Kraj kraeva ako e za dobroto na mak fudbalot, kako sto tvrdis deka si neli neutralec i ne navivas za nikogo, bolje Shkendija da ide nego tim koj e pred bankrot ili pa tim od tipot na Sileks
valjda ti e jasno deka zboruvam za poslednite nedeli. inace si vo pravo deka preku podolg period mozea mnogu povise da pravat, no vo aktuelnata situacija ubavo se vmesaa vo odlukite.Da rabotea pozadi zatvoreni vrati nemase da bidat 11 boda pozadi Vardar. A mozat ne deka ne mozat so mokta koja ja imaat so Ecolog.
Koga gi tepaa sred natprevar vo tribina zaedno so istiot ovoj Sejdini, nemase Vardar da pomine so 1 natprevar bez publika, neli da rabotea pozadi zatvoreni vrati.
Moze do sabajle da kazes rekla kazala muabeti, ama da sakaa pozadi zatvoreni vrati da rabotat nie ovoj muabet sea nemase da go vodime.
Patem i seuste ne znaeme kako ke zavrsi ova
pa kolku sto znam toa ne se sluci, a i nemaa plan na primer manchester united da igraat mesto leicester vo LS bidejki imaat podobar rejting ili pa tottenham vo LE mesto wolverhampton. ete vo francija kade sto ja prekinaa sezonata za evropskite mesta vazi aktuelnata tabela, kolku sto zabelezav segde e taka. ako nema manipulacii togas i vo makedonija ke bide taka.Се на се, не е фер Вардар да не добива титула, ама повеќе се загрижив за Ливерпул, кога имаше муабети дека може да се прогласи нерегуларно англиското првенство...
Си пукаме у здрава нога. Јас лично со екипа ги гледавме утакмиците против Номе Каљу и Дуделанж, и нормално бевме за Шкендија. Еколог е една од поуспешните фирми во МК, плаќа висок данок и е општествено одговорна компанија со милионите инвестирани во најпопуларниот спорт.Вие и секоја останата албанска екипа немате ништо со македонскиот фудбал