Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакате клип од мечот против Ренова кј што пеете за илирида, голема Албанија, шќипри етнике итн? Или ќе продужите да глумите невини ка и увек?
Еееј, навијач на Шкендија да бара прекин на утакмица, а у Тетово не памтим дали некад имало прекинат меч заради тоа. Делегатите викаа "не знам не ги разбирам што навиваат". Цццц.
Pa sto ako peeme za Ilirida?!Koga naucIvte Albanski :) . Kaurski **** ili nesto drugo navreda na nacionalno ili verska pripadnost so meseci(godini) nema...

Целата филозофија на хулиганството е тоа. Да се пеат националистички песни,да се навредуваат други националности,религии. Навредувања и тешки зборови. Тоа никогаш нема да се смени џабе се буните и едните и другите.

Pa sto ako peeme za Ilirida?!Koga naucIvte Albanski :) . Kaurski **** ili nesto drugo navreda na nacionalno ili verska pripadnost so meseci(godini) nema...
Па не сум глуп да не можем 10 збора на албански да ги научим :)
Со илирида и слични скандирања, идниректно ја вреѓате Македонија. Шо сеа, ќе се праемо глупи со сила? Не треба каурски пички или не знам што за да ја сфатиш намерата.
Муабетот ми е со кое право вие се буните зошто некој меч не бил прекинат за навивање на национална основа, ка речи на Шкендија секоја утакмица им ја прекинуаа за истото. Имало, има и ќе има. Само што ФФМ удира таму кј што може. И појќе ги боли за ФФМ МАФИЈА отколку за таквите националистички скандирања.

:LOL:

grncarov.png

Сега што ќе каже, не мислев на овој Вардар туку на оној од Форино :D

hahah a nema ni nedela dena sto se desi toa so publikata

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Па убаво вика човекот, си го направил своето во неговата кариера, го боли кур за Шкендија па со нив да се замара, дали се замара за Вардар или не, он е најдобар стопер во лигава, а и за нашиве "репрезентативци" е измислен, класа е за нив.

Човекот вели: Кур ме боли за Шкендија и за ВАРДАР исто :ROFLMAO:

Vasive od sto gi boli se vtori... Ve sinavme 3:1 vo Kumanovo. Morase da ni isklucat 2 igraci za da ne tepate po ramkoven vo kupot. Kako sakas vrti go ti kazaa pogore Grne si e daleku najdobar stoper vo ligata i on svoeto si go odrabotuva bez problem

Па и мене бе заболе кур за него, мајка да не ми го родила, мене ми е важно да игра добро, а се додека имаме само две екипи (Вардар и Шкендија) што вредат нешто во моментов, а останатите се скоро аматерски клубови, кога со некој тим играш 3 пати дома, а 1 во гости, кога играш два натпревари кои одлучуваат за титулата во една недела, не очекувај многу и играчите да се замараат, да гинат кога лигава е дно.

Vasive od sto gi boli se vtori... Ve sinavme 3:1 vo Kumanovo. Morase da ni isklucat 2 igraci za da ne tepate po ramkoven vo kupot. Kako sakas vrti go ti kazaa pogore Grne si e daleku najdobar stoper vo ligata i on svoeto si go odrabotuva bez problem

Да бе да вие не победивте а за ние да победиме беше по рамковен.
Тоа е таа објективност на кано менталитетот.

Иначе за квалитетот на Грнчаров не кажав ништо.

Да бе да вие не победивте а за ние да победиме беше по рамковен.
Тоа е таа објективност на кано менталитетот.

Иначе за квалитетот на Грнчаров не кажав ништо.

Nie ve pobedivme 11 na 11. Vie 9:11, toa e toa. Mora da vi pustat po ramkoven isto kako adminstrativcite vo ffm i reprezentacijata

Nie ve pobedivme 11 na 11. Vie 9:11, toa e toa. Mora da vi pustat po ramkoven isto kako adminstrativcite vo ffm i reprezentacijata

Епа ние немаме психички пореметени играчи во тимот.

Да не сакате и да мавате и да ве штити судијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom