Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ги „ултрасите“ како удираат и дури сакаа да го грабнат стариот во 00:18 сец. Море се по ред да им ебам на племето, само кога се 1000 на 10 напаѓаат!

Среќа па вие 10 на 1000 напаѓате :icon_lol:

Според логиката на Шверцери, овде се гледа дека сите ваши фанови бегаат само од еден човек, значи ова ти е фактички тепачка 1 на 15 :icon_mrgr:

Болело кога ќе осетите на свој грб, а? :duel:

Среќа па вие 10 на 1000 напаѓате :icon_lol:

Според логиката на Шверцери, овде се гледа дека сите ваши фанови бегаат само од еден човек, значи ова ти е фактички тепачка 1 на 15 :icon_mrgr:

Болело кога ќе осетите на свој грб, а? :duel:

Му чуди и како нема реакција до сега од некоја партија,и некоа амбасада како националното ''богатство'' е нападнато од пијани хулигани,наркомани итн итн....

Еве ја „надмоќноста“ на Вардар, бар така пишуваше во Спортмедиа, дека повеќе ја заслужиле победата. Очекувам снимка и од Вардар , за да не биде дека ова снимка ги криеше шансите на Вардар :icon_mrgr:

Индијанци, што се нема да измислите,прво викате дека биле само луѓе од управа,после дека едниот бил актер а не бил Балист а сликан на шипка со Балисти:facepalm:,сега што ќе измислите следно? Пак ќе речам кога можеле да провоцираат и после голот како ретардирани да покажуват накај Комити тогаш никој не им е крив.Во недела пак да дојдете ;)

Klasicni cigani. Mnogu objektivni ste pa ste se fatile za toa u Cair sto se sluci.

Slaba memorija.... 9 avgust 2015 na mecot Vardar Shkupi 2:2 koj napadnase? Vo toj mec bea prisutni trenerot na Shkëndija Shpëtim Duro i nekoi od nasata uprava, bea napadnati isto kako i deneska, sto e problemot tuka?

KOJ POCNAL?

Klasicni cigani pa se blamirate ovde bez veze. Ni sram ni nisto, kjutite.

Eve koj pocnal prvo sezonava, ni otekovte celo vreme Cair Kumanovo deneska nadevajki da go kriete sramot od deneska.

WTF ..Шкендија ли е,Барселона ли е...прв пат по не знам колку време гледам хајлајтс од Македонска утакмица и толкава доминација досега немам видено во нашиот мизерен фудбал според видеото погоре..што се случува со нашата мизерна лига?дотолку се поквалитетни Шкендија?

И да имало било какви провокации , виновник број еден е полицијата (читај намерно испланирано сценарио) и редарите и сите ретардирани луѓе на функции во ФФМ и во оваа држава. Иначе комитите ака. миравчаните се познати по вакви педерски испади, не дека овие шарпланинците се поарни ама пак која мизерија сте двата клуба ејјј, каде во Европа бе тинкачи едни, џабе ви се парите и стадионите и спонзорите и се!!
#мизерија

Најјако ќе биде што вие ќе си продолжите по старо и ќе се вадите на денешниов настан, а уствари се ви се враќа, заборавате како се гордеевте со тоа што Комити не можеа да гостуваат во Тетово, па уште и пароли ни вадевте :facepalm: наместо да се изборевте да ви гостуваме, па да можете и вие во Скопје. Можете играчи да напаѓате, ама гревота вашиве 30 во управа...

Еве, по некоја логика. Зошто не ги нападнале уште на старт на утакмица? Сигурно испровоцирале после голот, не се прајте наивни.
Не оправдуем, ама вие балистиве најмалку имате право да зборите за напаѓање играчи и управе. Не глумите ко паднати од Марс да сте. Али боли на своја кожа ка ќе осетиш.

Klasicni cigani. Mnogu objektivni ste pa ste se fatile za toa u Cair sto se sluci.

Slaba memorija.... 9 avgust 2015 na mecot Vardar Shkupi 2:2 koj napadnase? Vo toj mec bea prisutni trenerot na Shkëndija Shpëtim Duro i nekoi od nasata uprava, bea napadnati isto kako i deneska, sto e problemot tuka?

KOJ POCNAL?

Klasicni cigani pa se blamirate ovde bez veze. Ni sram ni nisto, kjutite.

Eve koj pocnal prvo sezonava, ni otekovte celo vreme Cair Kumanovo deneska nadevajki da go kriete sramot od deneska.
На утакмицата со Слога, играчите најпрвин не го почитуваа минутното молчење за Пандо. Уште од старт го навлекоа гневот на гледачите. По голот нивите почнаа да провоцираат и беа напанати. Еден од пристуните беше и Нуки (така мислам дека се вика), кој е шверцер ѓ, а и нешо во ДУИ има функција. После тоа беа преместени на исток и од таму дофрлуваа и провоцираа. Имаше уште некој напад, ама желките ги спречија.
И да имало било какви провокации , виновник број еден е полицијата (читај намерно испланирано сценарио) и редарите и сите ретардирани луѓе на функции во ФФМ и во оваа држава. Иначе комитите ака. миравчаните се познати по вакви педерски испади, не дека овие шарпланинците се поарни ама пак која мизерија сте двата клуба ејјј, каде во Европа бе тинкачи едни, џабе ви се парите и стадионите и спонзорите и се!!
#мизерија
Коа ќе играме летоска во Европа не заборавај карта да си купиш.

Sigurno isprovocirale hahah

A koj pocnal prv sezonava so vakvi pickarski napadi? Rekov pogore, na mec Vardar Shkupi... od istite sto i deneska napagjaa.. djabe vi e ne placete i ne pisuvajte planinci pleme.

Kjutite. Klasici cigani.

Каква доминација пишал,пушти ја цела утакмица друже ќе видиш кој ја има топката повеќе во натпреваров,ќе видиш и покрај тоа што ни одговара нерешено речиси цело време игравме отворено а и со шанси бевме горе долу исти и они погодија статива и ние+нивниот гол беше после голема грешка на наш играч па сега види ти дали биле индијанциве подоминантни
WTF ..Шкендија ли е,Барселона ли е...прв пат по не знам колку време гледам хајлајтс од Македонска утакмица и толкава доминација досега немам видено во нашиот мизерен фудбал според видеото погоре..што се случува со нашата мизерна лига?дотолку се поквалитетни Шкендија?

Која иронија. Вошка глупа косовска необразована да ти вика планинец :tapp: :pos:

Каква доминација пишал,пушти ја цела утакмица друже ќе видиш кој ја има топката повеќе во натпреваров,ќе видиш и покрај тоа што ни одговара нерешено речиси цело време игравме отворено а и со шанси бевме горе долу исти и они погодија статива и ние+нивниот гол беше после голема грешка на наш играч па сега види ти дали биле индијанциве подоминантни

Не знам другар,можеби си во право..јас само ги гледав шансите на видеото постирано од Али Паша

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom