Z
ziko bt
Гостин
И евентуално освојувачот на купот ако обезбедил место во Европа преку првенството,и четврто пласираниот ќе игра во ЛЕ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тетекс води 0-1, вкупно 3-1 и треба да прими три гола за да испадне од купот или два за Турново да има шанси по продолженија/пенали.
Да не си ја сместија со Турново, првенство за куп?![]()
Сакав да ја пишем кец таа у лига. И на крај си викам, ништо чудно да им ја дадат оваа за у Купот да играа пак финале. И очигледно не сум згрешил.Тетекс води 0-1, вкупно 3-1 и треба да прими три гола за да испадне од купот или два за Турново да има шанси по продолженија/пенали.
Да не си ја сместија со Турново, првенство за куп?![]()
Пенали директива како што читам... у тек се веќе..[DOUBLEPOST=1429114332][/DOUBLEPOST]И победа на Тетекс на пенали 2-4 .Хоризонт во 90та минута ја свртува на 2:1, ќе се игра продолжетоци тука![]()
Дали само кај мене или и кај вас последниве две недели на екипа.мк цело време излагаат реклами и антивирусот ви свири со блокирани напади и предупредувања? Ме нервира оти немам како да читам сега новости на страната![]()