Карма ис а бич 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ќе видиш 10 минути продолжениеКарма ис а бич![]()
Сега ќе плачат дека не им досудиле два пенали...![]()
Пелистер ништо чудно бод да не освои до крај на сезона, така да со тоа како се подобри Тетекс по зимската пауза, нема да изненади да ги стигнат, но сепак не верувам да може да избегнат релегација, и Брегалница е доста добра вторава половина од сезоната па тешко дека ќе ја поминат и неа. Штета, едноставно прекатастрофално ја изиграа есенската полусезона, сега пролетва Тетекс многу поконкуретни се. Мене повеќе ме интересира во Купот до кај ќе стигнат, за финале веќе имаат шанси да влезат по победата на првиот натпревар, но ипак беше минимална па ќе се решава се на вториот дуел, но во секој случај добро парираат.Да сврзи тетекс 2 победи има да биде интересно. Не мислам дека имаат најслаб тим во лигата, со малку среќа може да ги стигнат пелисер и брегалница.
Да, и јас гледав последните 5 минути, чист црвен, старт со две нозе...Гледав на стрим, оној Џуниор направи старт за црн картон, а доби жолт. Шкендја имаше статива и пречка.