Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa ako onie ne prevzemat odgornost i ne gi otkupuvat tie 300 karti,sisema logicen e potegot.Nema potreba da idat za ekcesi za koi nie ke plakame debelo(ne e prv pat).Koga nivnata uprava ne gi saka,ne e problemot kaj nas

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Убаво би било ако и сите други екипи ви затворат врати, па да се сликате.
Што е најтрагично вашата група вади пароли цело време како никој не доаѓал на ваш терен. А како да доаѓа кога НЕ ДОЗВОЛУВАТЕ?

Eve ubavo gorespomenatiot tekst gi otslikuva rabotite .

Чудно е тоа што само на управава од Шкендија никој не им дига телефон и само они ка са домаќини не смее да има гостински навивачи.
Треба секој нормален клуб да им забрани на нив гостуење. Ама у таков случај ќе дигна галама, па ќе се жаља на Америка, у Хаг како они биле граѓани од втор ред.

Ај не се правете паметни кога на фан-страна на Тетекс пишува што како...

Најава дерби: Шкендија - Тетекс

Повторно дерби. Повторно соочување со градскиот ривал Шкендија. Време е да им вратиме за поразот од пред неколку кола и да продолжиме со победите после онаа во купот против Турново. Ова е дерби за кое што живеe цело Тетово. Играчите се максимално мотивирани и спремни за надигрување и само нијанси ќе решаваат за победникот. Голема штета е што навивачката група Војводи нема да биде присутна на овој меч. Мора да се напомене и покрај реакцијата на нашата управа во некои медиуми, дека единствената причина за ова што се случи во лошата организација на нашата управа и ненавремено пријавување на гостински навивачи, бидејќи се работи за натпревар од висок ризик. Се надеваме дека ќе се подобри организацијата, бидејќи сега имаме нов спонзор и управата не смее да прави вакви катастрофални грешки. Секој оној кој што смета дека не може да ја работи сопствената работа, нека си даде оставка, има луѓе кои со љубов ќе работат во Тетекс. Натпреварот ќе се одигра на Градскиот стадион во Тетово со почеток во 14 часот. Момци срце на терен и да се радуваме на нова победа.

Епа кој ви е крив што имате неспособна управа. Нека превземаат одговорност за нивните навивачи, како што тоа го направи Шкендија на минатиот натпревар.

Епа кој ви е крив што имате неспособна управа. Нека превземаат одговорност за нивните навивачи, како што тоа го направи Шкендија на минатиот натпревар.
„Апсолутно не е точно дека раководството на Шкендија не можела да најде ниту еден претставник на Тетекс. Јас бев во контакт со нив. Кога ги побарав телефонски, еден беше во Берлин, претседателот беше на аеродром во Истанбул, и на крајот излезе дека во петокот кога Борче Мирчевски, извршниот директор на Тетекс отиде на состанок, дека нема да има навивачи на Тетекс. А имавме заеднички договор меѓу клубовите за реципроцитет. Ние го исполнивме наши0т дел, а Шкендија го погази својот даден збор. Од друга страна, Тетекс не беше повикан ниту на состанокот со МВР, а кога е натпревар од висок ризик, тоа е редовна процедура. Навистина не знам зошто на крајот Тетекс е изигран“,вели за ЕКИПА, Стеван Алампиоски.

Извор

Мошне паметно.

„Апсолутно не е точно дека раководството на Шкендија не можела да најде ниту еден претставник на Тетекс. Јас бев во контакт со нив. Кога ги побарав телефонски, еден беше во Берлин, претседателот беше на аеродром во Истанбул, и на крајот излезе дека во петокот кога Борче Мирчевски, извршниот директор на Тетекс отиде на состанок, дека нема да има навивачи на Тетекс. А имавме заеднички договор меѓу клубовите за реципроцитет. Ние го исполнивме наши0т дел, а Шкендија го погази својот даден збор. Од друга страна, Тетекс не беше повикан ниту на состанокот со МВР, а кога е натпревар од висок ризик, тоа е редовна процедура. Навистина не знам зошто на крајот Тетекс е изигран“,вели за ЕКИПА, Стеван Алампиоски.

Извор

Мошне паметно.

Јас им верувам на нашата управа, така да ти можеш на кого сакаш да веруваш.

Јас им верувам на нашата управа, така да ти можеш на кого сакаш да веруваш.
Точно така, управата која има традиција да забранува гостински навијачи на утакмици каде Шкендија е домаќин е за верување.

Точно така, управата која има традиција да забранува гостински навијачи на утакмици каде Шкендија е домаќин е за верување.

За каква традиција бе зборуваш, од 2013 Шкендија има нова управа.

Не секогаш имало забрана за гостински навивачи порано.
Повеќе се верува на оваа управа отколку на управата која ги лаже своите навивачи и ќе ги пресели во Скопје. Управа која мести на големо, управа која ве направи скопски клуб.
Продолжи да си веруваш во филмот кој ви го тераат.

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
За каква традиција бе зборуваш, од 2013 Шкендија има нова управа.

Не секогаш имало забрана за гостински навивачи порано.
Повеќе се верува на оваа управа отколку на управата која ги лаже своите навивачи и ќе ги пресели во Скопје. Управа која мести на големо, управа која ве направи скопски клуб.
Продолжи да си веруваш во филмот кој ви го тераат.
Прошло коло Чкембари, сега Војводи, Комити стандард уште од време.
Некои навики никоаш не се менуваат.

Прошло коло Чкембари, сега Војводи, Комити стандард уште од време.
Некои навики никоаш не се менуваат.

Чкембари кога ќе дозволат да одиме во Битола тогаш ќе стапнат овде.
Комити не секогаш имале затворена врата овде, оставете ги тие филмови. Лавови си беа кога немаше забрана.

А ти бараш да им верувам на вашите лопови на кои ниту вие не им верувате.
А ти ако сакаш да гледаш фудбал можеш да доаѓаш на стадион, купи си карта и гледај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom