B
Beck's
Гостин
a i od koga natpisite na zidovite stanaa transparenti lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо бе нема да дозволи ФФМ..давајте пари земајте играчи работете како шо треба, кој можи то да ви го земи?
Мислам срамота е вакви коментари...тој шо работи најдобро и најпрофесионално кога тогаш ќе се крени, без разлика дали била Шкендија или не знам кој..
Па самите вие многу пати сте збореле на ова тема дека ФФМ не ви дозволува да кренете напред било тоа преку судии, казни такви работи. Тоа ти е власт во фудбалот исто како што е ВМРО во државата. Ако сакаат они од второлигаш те прават шампион односно од шамион второлигаш и ткн
Кога ќе ја видам тамата секогаш се чудам колку многу постови се трошат на нешто што не ниту на ниво на 6-7 лига во поразвиените фудбалски држави или на нивио на трата лига во Бугарија, Романија, Хрватска или Србија.
Па немој да се чудиш, резултатите во европските натпреварувања го тврдат токму ова што го спомна ти
Чудно ми е што има толку постови за нешто што навистина не вреди и што според мене во ваква форма не треба ни да постои. Мислам замисли да има форум за 7 лига во Германија и да има 43 испишани страни или околу 430 поста.
Чудно ми е што има толку постови за нешто што навистина не вреди и што според мене во ваква форма не треба ни да постои. Мислам замисли да има форум за 7 лига во Германија и да има 43 испишани страни или околу 430 поста.
Друже, тешко е да не го пратиш и да не збориш, во случајов пишуваш за тимот кој ти е приврзан за срце. А тој тим игра во лигава...
Сигурно не идеш на утакмици и затоа ти е чудно. Не си единствен.
Euromilk - Bregalnica i Renova - Turnovoa Pelister - Shkendija ?