Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Металург - Работнички два дена да играа немаше гол да дадат. Прво полувреме ги уби сонцето, за второ немаа сила.

Среќа за Шкендија што не пукнала петарда. Турново цело лето тренираат, овие завчера се собраа.
--- надополнето: 4 август 2013 во 20:58 ---
Radujte se :) do septemvri... Materijal za bookmark kolku da posakas :)

На 01 септември ќе се игра 6-то коло во првенството. После тоа има некоја пауза за репрезентација.
Сакам да кажам дека касно ќе и биде на Шкендија ако чека во септември да се разигра.

Металург - Работнички два дена да играа немаше гол да дадат. Прво полувреме ги уби сонцето, за второ немаа сила.

Среќа за Шкендија што не пукнала петарда. Турново цело лето тренираат, овие завчера се собраа.
--- надополнето: 4 август 2013 во 20:58 --- ma toa se moznostite,zavcera prv pat trenira, a novite 6 igraci nemaa pravo na nastap deneska .. Do sreda uste 2 igraci ke dojdat, treba kontinuirano bar 3 nedeli da trenirat za da vlezat vo nekoja natprevaruvacka forma,iskreno mislam deka od narednoto kolo bodovi moze da ocekuvame, takov e kvalitetot na ligata..

На 01 септември ќе се игра 6-то коло во првенството. После тоа има некоја пауза за репрезентација.
Сакам да кажам дека касно ќе и биде на Шкендија ако чека во септември да се разигра.

До навивачите на Шкендија да не го потат на секоја можна тема имате сеа ваша тема и кој ве ебе .
Овие Ѓорче се катастрофа ...

Ми се свиѓа стартов на Шкендија :cool:

Како викаат? По денот, утрото се познава!
Дур да составите тим, веќе ќе се знае шампионот на Македонија.

Поубаво надевајте се на наредна сезона за нешто повеќе, ако ви остане спонзорот, до тогаш ЧУС.

До навивачите на Шкендија да не го потат на секоја можна тема имате сеа ваша тема и кој ве ебе .

Што сега автоматски немаме право да пишуваме овде а!?
Па ние сме криви кога сите цитирате и пишувате за нас.

пс: Човек ќе помисли дека само 6 кола се игра нашето првенство :pos:

Искрено не бевме до толку катастрофа колку што беше еден играч крив за два евтини гола.
Поочајни бевте од нас на моменти,па дури и судијата ви помагаше (реално).
Косење у шестнасет метри,нема пенал за вас,а без врска нафрлање од корнер и одма пенал за вас.
За жал,тоа е фудбалот кај нас.Партијата над се.

Ние вечерва изгрмевме најјако што можевме и покрај тоа што знаевме дека ќе изгубиме,пошо и не летаме многу во облаци,ја знаеме ситуацијата во клубов и општо во прва лига.Ќе има слики подоцна.

Ми се свиѓа стартов на Шкендија :cool:

Како викаат? По денот, утрото се познава!
Дур да составите тим, веќе ќе се знае шампионот на Македонија.

Поубаво надевајте се на наредна сезона за нешто повеќе, ако ви остане спонзорот, до тогаш ЧУС.

Kumplug pa jas uste od sega ke ti cestiam Titula na tebe zosto se znae deka drzavata nema da dozvoli drug da bide Sampion koga Vardar se finansira od drzavni pari taka da ne sto tolku da se falis toa se gleda od helikopter deka Vardar ke bide Sampion i Juventus da igra vo makedonska liga pak vie ke si bidete Sampioni.

Искрено не бевме до толку катастрофа колку што беше еден играч крив за два евтини гола.
Поочајни бевте од нас на моменти,па дури и судијата ви помагаше (реално).
Косење у шестнасет метри,нема пенал за вас,а без врска нафрлање од корнер и одма пенал за вас.
За жал,тоа е фудбалот кај нас.Партијата над се.

Ние вечерва изгрмевме најјако што можевме и покрај тоа што знаевме дека ќе изгубиме,пошо и не летаме многу во облаци,ја знаеме ситуацијата во клубов и општо во прва лига.Ќе има слики подоцна.

Друже чист пенал беше тоа. Слична ситуација ко на Вардар- Пелистер прошлата сезона во периодот Џиџи кога ни беше тренер.
Второто полувреме само го гледав, освен ударот на Стојковски или како и да се презиваше ништо немаа вашите. Така да сосема заслужен пораз. Ако не се појачате осетно,тешко опстанок да обезбедите.

п.с Добро навивање :)

Според првото коло една дилема ми се расчисти ,а то е дека Македонија Ѓ.П. доколку не се засили со некои играчи(има уште време) е сигурен патник за втора лига.Имат премногу млади играчи, а и се гледа дека немаја ни подготовки ни бутур ,како шо го гледав само второто полувреме одвај одеа после 60 мин.

Друже чист пенал беше тоа. Слична ситуација ко на Вардар- Пелистер прошлата сезона во периодот Џиџи кога ни беше тренер.
Второто полувреме само го гледав, освен ударот на Стојковски или како и да се презиваше ништо немаа вашите. Така да сосема заслужен пораз. Ако не се појачате осетно,тешко опстанок да обезбедите.

п.с Добро навивање :)

Стриктно за првото мислев,толку шанси на една утакмица ни во втора лига немавме :D
Не знам што им се случи во второ полувреме,ама во одбрана назад имаме едно дрво од играч,кривец за два од четирите гола.
Голманот наш се што можеше да се одбрани одбрани,дури и еден пенал,за кој јас лично пред да се шутне,реков дека ќе го одбрани.Детето на гол што го имаме е перфекција.
Второ полувреме пробуваа на контри да ве фатат,ама неискуството кај повеќето играчи беше пресудно,башка и голот по киксот на црпалката беше пресуден момент...
Не заслуживме толку висок пораз,а и судијата општо ја ебеше целата работа,двојни критериуми.

Ме изненади Еуромилк со организираноста, борбата за опстанок ќе биде многу интересна.

Kumplug pa jas uste od sega ke ti cestiam Titula na tebe zosto se znae deka drzavata nema da dozvoli drug da bide Sampion koga Vardar se finansira od drzavni pari taka da ne sto tolku da se falis toa se gleda od helikopter deka Vardar ke bide Sampion i Juventus da igra vo makedonska liga pak vie ke si bidete Sampioni.

Државата нема уште долго да биде позади „нас“ ;)

него уште 4 години го имаме кумот на чело на ффм, а додека е Боби тренер, неаме гајле :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom