Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку денот по утрото се познава - Прв кандидат за титулата оваа сезона е Шкендија :pos:

Државата нема уште долго да биде позади „нас“ ;)

него уште 4 години го имаме кумот на чело на ффм, а додека е Боби тренер, неаме гајле :D

Pa podobro vie trgnete ja drzavata od Vardar i prevzemeto go klubot vo vasi race pa najdete sponzor i raduvajte se na vistinski uspesi a ne vaka so Koce Trajanovski najgolemto kopito na skopje koj mislam deka uste malce i boite na klubot ke gi smeni vo zolto crveni kako na Vmro :) jas ne gledam nekoja prespektiva vo Vardar so ovaa drzavna struktura na celo na timot mislam deka podobro bi bilo nekoj jak sponzor da vleze vo klubot i se trgnat politickite partii inace Cestito Ttitula uste od sega

Доколку денот по утрото се познава - Прв кандидат за титулата оваа сезона е Шкендија :pos:

Чекај бе ке видиш ти сеа коа им дојдат тоа појачувањата , па тоа новиот спонзор па ова па тоа па незнам што :pos: патетики

Kolku sakam da bidete i posle 3 nedeli, da vidime nemate ni da pisuete nisto :love:

Kolku sakam da bidete i posle 3 nedeli, da vidime nemate ni da pisuete nisto :love:

Не планирав да ви се мешам во муабетот ама ме нервираш со то шо го пиша 3 пати истото. Зошто си толку сигурен за после тие 3 недели ќе газите? Или како некој погоре шо пиша не се играло првенството до 6то коло. Имај ти 0 бодој после 6 кола, а првиот нека има 18 па да видам кога ќе стигниш. Не се пали, не велам дека 0 ќе имате ама претервате со то, има време ова она. Треба време за тој тим да се уигра шо ќе го склопите, а то значи уште 3-4 кола најмалку. Е ако ти избегат 20+ бода кога ќе стигниш? Чист пример ти сме ние, ем долго време имавме подготовки ем денес едвај тепавме со еден ебан Еуромилк.

Подосадна утакмица од Металург-.
Работнички одамна неам гледано.
Сепак и теренот е катастрофа,но да не се знаело основни елементии од фудбалската игра е чудо невидено
Кај Работнички дефинитивно недостасува креатор на играта. Во средниот ред сите се деструктивци и до крајот на преодниов рок мора да земеме еден плејмејкер.Денеска единствено не настапи Маневски,и незнам зашто Силјановски влезе дури во финишот. Од кога влезе он малку живна играта инаку пред тоа бевме труби невидени.

Стриктно за првото мислев,толку шанси на една утакмица ни во втора лига немавме :D
Не знам што им се случи во второ полувреме,ама во одбрана назад имаме едно дрво од играч,кривец за два од четирите гола.
Голманот наш се што можеше да се одбрани одбрани,дури и еден пенал,за кој јас лично пред да се шутне,реков дека ќе го одбрани.Детето на гол што го имаме е перфекција.
Второ полувреме пробуваа на контри да ве фатат,ама неискуството кај повеќето играчи беше пресудно,башка и голот по киксот на црпалката беше пресуден момент...
Не заслуживме толку висок пораз,а и судијата општо ја ебеше целата работа,двојни критериуми.

Не зафркавај, може во еден период на прво полувреме ја контрлоиравте играта ама далеку бевте од шанси за гол, имавте неколку опасни удари од далечина и преку такви удари се заканивте освен една сварно шанса на тој Бојку кога промаши од 7 метри.
За судијата срамота е да збориш, колку што првиот пенал беше пенал што нема збор, толку беше чиста ситуацијава и со вторит пенал што сакавте да го добиете, едноставно од пзоади му стартуваше нашиот играч ама му ја изби топката, немаше никаков контакт, ќе има снимка околу 2 саат мисалм дека гледај ќе видиш.
Имате ммлади деца сварно што играат ама со млади деца у нашава лига нема просперитет.

Немој да им се приклучиш на нив со тие глупи муабети.

Другите сконцентрирајте се на вашите тимови, има кој да се грижи за Шкендија.

Не ви пиши некој во темата за Шкендија,ова тема е Македонско Првенство 2013/2014 и секој си има мислење.Според денешните изданија Шкендија се издвојува како прв кандидат за титула.
п.с.Малце да полетаме и ние останатите,имаме време уште 3 недели оти после то ќе ни ги скршите крилјата :)

Немој да им се приклучиш на нив со тие глупи муабети.

Другите сконцентрирајте се на вашите тимови, има кој да се грижи за Шкендија.

Ќе се сконцентрираме ние на нашите не се секирај, а чим има кој да се грижи за Шкендија нема потреба од такви глупи постој од типот на „ќе видите за 2 недели“ „ќе видите сега, ќе видите тогаш“ . Со самото то шо ќе го напишите во ова тема а не во вашиот фан клуб си барате да ви тераме мајтап за то шо изгубивте денес.

Pa podobro vie trgnete ja drzavata od Vardar i prevzemeto go klubot vo vasi race pa najdete sponzor i raduvajte se na vistinski uspesi a ne vaka so Koce Trajanovski najgolemto kopito na skopje koj mislam deka uste malce i boite na klubot ke gi smeni vo zolto crveni kako na Vmro :) jas ne gledam nekoja prespektiva vo Vardar so ovaa drzavna struktura na celo na timot mislam deka podobro bi bilo nekoj jak sponzor da vleze vo klubot i se trgnat politickite partii inace Cestito Ttitula uste od sega

Сеа ќе дигнеме востание, и ќе поставиме контерењи по улиците низ цело Скопје и ќе ги запалиме, и ќе ја бутнеме државата.
Кај што има сила, нема правдина. Убаво го знаеш ова, не знам зашто ме пецкаш со безмислени работи.

Фала Богу дека и ние не гледаме перпектива со оваа моменталнава постава во Вардар.

ПС. претходните 2 титули си беа чисти, ама спремни сме ако треба и да го испрљаме вешот за да дојдеме до 3та титула по ред:свиркам:

Ќе се сконцентрираме ние на нашите не се секирај, а чим има кој да се грижи за Шкендија нема потреба од такви глупи постој од типот на „ќе видите за 2 недели“ „ќе видите сега, ќе видите тогаш“ . Со самото то шо ќе го напишите во ова тема а не во вашиот фан клуб си барате да ви тераме мајтап за то шо изгубивте денес.

Па нели го цитирав и фанот на Шкендија, детски муабети ти се овие, кој и да се вклучи во нив испаѓа смешен. Продолжете ако ви е убаво секако :)

Па нели го цитирав и фанот на Шкендија, детски муабети ти се овие, кој и да се вклучи во нив испаѓа смешен. Продолжете ако ви е убаво секако :)

Не мајтапот на страна не очекував дека ќе изгубите,остај то и на тикет ја имав 1х,ама за да не ми е криво и Пелистер ми го чикна на истото ја имав 1&3+,па од трите шо ги пишав само Вардар го фатив 1&4+ :pos:

Не мајтапот на страна не очекував дека ќе изгубите,остај то и на тикет ја имав 1х,ама за да не ми е криво и Пелистер ми го чикна на истото ја имав 1&3+,па од трите шо ги пишав само Вардар го фатив 1&4+ :pos:

Иако знаев дека ќе играме со деца и јас мислев дека ќе издржат децата а и среќата ни го сврте грбот искрено. Сепак толку можеа да издржат 60’, самиот Ѓоре Јовановски изјави дека ќе биде пресреќен и со нерешено.

Ти не си очекувал дека ќе изгубиме, а 8.000 денеска во стадионот во Тетово дојдоа со мислата дека ќе бидеме поразени и им дадоа аплауз на противниците, судијата и нашите играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom