Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Државата нема уште долго да биде позади „нас“
него уште 4 години го имаме кумот на чело на ффм, а додека е Боби тренер, неаме гајле![]()
Доколку денот по утрото се познава - Прв кандидат за титулата оваа сезона е Шкендија![]()
Kolku sakam da bidete i posle 3 nedeli, da vidime nemate ni da pisuete nisto![]()
Kolku sakam da bidete i posle 3 nedeli, da vidime nemate ni da pisuete nisto![]()
Стриктно за првото мислев,толку шанси на една утакмица ни во втора лига немавме
Не знам што им се случи во второ полувреме,ама во одбрана назад имаме едно дрво од играч,кривец за два од четирите гола.
Голманот наш се што можеше да се одбрани одбрани,дури и еден пенал,за кој јас лично пред да се шутне,реков дека ќе го одбрани.Детето на гол што го имаме е перфекција.
Второ полувреме пробуваа на контри да ве фатат,ама неискуството кај повеќето играчи беше пресудно,башка и голот по киксот на црпалката беше пресуден момент...
Не заслуживме толку висок пораз,а и судијата општо ја ебеше целата работа,двојни критериуми.
Немој да им се приклучиш на нив со тие глупи муабети.
Другите сконцентрирајте се на вашите тимови, има кој да се грижи за Шкендија.
Немој да им се приклучиш на нив со тие глупи муабети.
Другите сконцентрирајте се на вашите тимови, има кој да се грижи за Шкендија.
Pa podobro vie trgnete ja drzavata od Vardar i prevzemeto go klubot vo vasi race pa najdete sponzor i raduvajte se na vistinski uspesi a ne vaka so Koce Trajanovski najgolemto kopito na skopje koj mislam deka uste malce i boite na klubot ke gi smeni vo zolto crveni kako na Vmrojas ne gledam nekoja prespektiva vo Vardar so ovaa drzavna struktura na celo na timot mislam deka podobro bi bilo nekoj jak sponzor da vleze vo klubot i se trgnat politickite partii inace Cestito Ttitula uste od sega
Ќе се сконцентрираме ние на нашите не се секирај, а чим има кој да се грижи за Шкендија нема потреба од такви глупи постој од типот на „ќе видите за 2 недели“ „ќе видите сега, ќе видите тогаш“ . Со самото то шо ќе го напишите во ова тема а не во вашиот фан клуб си барате да ви тераме мајтап за то шо изгубивте денес.
Па нели го цитирав и фанот на Шкендија, детски муабети ти се овие, кој и да се вклучи во нив испаѓа смешен. Продолжете ако ви е убаво секако![]()
Не мајтапот на страна не очекував дека ќе изгубите,остај то и на тикет ја имав 1х,ама за да не ми е криво и Пелистер ми го чикна на истото ја имав 1&3+,па од трите шо ги пишав само Вардар го фатив 1&4+![]()
Не мајтапот на страна не очекував дека ќе изгубите,остај то и на тикет ја имав 1х,ама за да не ми е криво и Пелистер ми го чикна на истото ја имав 1&3+,па од трите шо ги пишав само Вардар го фатив 1&4+![]()