Ајде и јас да го пишам составот на Работнички за предстојнава сезона.
Голмани:
Зечевиќ
Шишковски
Одбрана:
Милушев
Зајков
Чилибрк
Чонг
Илиевски
Силјановски
Среден ред:
Петровиќ
Тодоровски
Усеини
Дурански
Трајчевски
Дарко Велковски
Денковски
Напад:
Крсте Велкоски
Маневски
Ангелов
Маркоски
Ова е основниот состав плус уште некој од младинците.
Оваа сезона реално Вардар,Пелистер,Шкендија,Работнички и Металург ке се борат за највисок пласман и излез во Европа.
Сега еден од овие 5 тима ке извиси и нема да се пласира во Европа,а мислам дека тоа ке биде Металург.
Гледам Турново сите го вбројувате за висок пласман,но јас мислам дека оваа сезона ке си бидат на 7мо,8мо место.
Што се однесува до екипите што ке испаднат тоа сигурно се Напредок и Македонија. За останатите две места ке конкурираат Еуромилк,Гостивар,Ренова и Брегалница,па дури и Турново ако им замине Блажевски ке се бори за опстанок.
Голмани:
Зечевиќ
Шишковски
Одбрана:
Милушев
Зајков
Чилибрк
Чонг
Илиевски
Силјановски
Среден ред:
Петровиќ
Тодоровски
Усеини
Дурански
Трајчевски
Дарко Велковски
Денковски
Напад:
Крсте Велкоски
Маневски
Ангелов
Маркоски
Ова е основниот состав плус уште некој од младинците.
Оваа сезона реално Вардар,Пелистер,Шкендија,Работнички и Металург ке се борат за највисок пласман и излез во Европа.
Сега еден од овие 5 тима ке извиси и нема да се пласира во Европа,а мислам дека тоа ке биде Металург.
Гледам Турново сите го вбројувате за висок пласман,но јас мислам дека оваа сезона ке си бидат на 7мо,8мо место.
Што се однесува до екипите што ке испаднат тоа сигурно се Напредок и Македонија. За останатите две места ке конкурираат Еуромилк,Гостивар,Ренова и Брегалница,па дури и Турново ако им замине Блажевски ке се бори за опстанок.