Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислам кога е јасно дека Шкендија ке биде прва, дај да видиме кој ке биде втор и така натака, дајте некој информации како се засилија другите тимови да знајме каде да ги инвестираме парите.
Shkendija ke bide favorit za titula ova sezona, ama 100% deka ke bide sampion ne.Od drugata sezona ke se zasili pojce zosto i mnogu kasno e da pocname so treninzi da zemami jaki igraci no ke vidime, Jas kazav i pred nekolku dena spored mene Metalurg ke bide sampion no ke vidime.
ајде кажи ми ако знаеш како сте сега со играчки фонд пред да се појачате, ме интересира како стоите сега во моментотов, за после покасно ке видиме што како ке биде.
Hohoho, se javi expertot, seznajkoto...pukni be od makaНа овие од Екологија, не им предвидувам долг стаж во Шкендија, кога ќе видат во која фудбалска вукојебина почнале да инвестираат, брзо ќе си легнат на брашното![]()
Sega citav
Officialno : Muarem Bajrami, Nebi Mustafi, Burhan Emurllahum, Ardian Nuhiu.
Trener Gjore Jovanovski ova ne mi se dopagano ke vidime
Можеш да напишеш од кои тимови доаѓаат и години на играчите? (ова за сега и за тие понатака ако не ти е тешко)Sega citav
Officialno : Muarem Bajrami, Nebi Mustafi, Burhan Emurllahum, Ardian Nuhiu.
Trener Gjore Jovanovski ova ne mi se dopagano ke vidime
i Artim Pollozhani i Ardian Cuculi se vratia![]()
Знае ли некој колку екипи се приватни а колку општински.
Вардар беше финансиран од Град Скопје нели ? Оваа година ќе треба Владата да ги превземе пошто Шкендија доби јак спонзор.
Пелистер, и тој ли е општински ?
Напредок дали ова година ќе добие пари од општината , ако не , тогаш да го прогласиме второлигаш.
Ако влезат силни спонзори , мислам дека овие општински екипи тешко ќе се снаоѓаат. (или пак општинскиот буџет ќе претрпе загуби)
Можеш да напишеш од кои тимови доаѓаат и години на играчите? (ова за сега и за тие понатака ако не ти е тешко)