B
Beck's
Гостин
Дај бе на ја труј темата жити се
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ме има!
Разликата е што Шкендија имаше нефер предност во однос на Вардар.
Противникот кој им гостуваше беше тепан, а противникот на Вардар - не.
Од ФФМ:Pope aj dosta se blamiras. Znaeme deka si albanofob a uste poveke islamofob, a vo sekoj muabet sakas da gi prikazes makedoncite kako macenici.
Dosta lazes deka bile tepani igracite na Vardar, ete negovite fanovi ne go kazuvaat toa a ti se obiduvas da lazes ovde.
а кој немуслиман неалбанец во Македонија не би бил тоа (после толку зулуми)?Pope aj dosta se blamiras. Znaeme deka si albanofob a uste poveke islamofob.
А ете, само таму кај што "феноменот" е најистакнат, како по случајност, се толерира највеќе.Aii ja pa mislev vlegle lugje dole i gi tepale, a ovoj mi zboruva za frlanje na śiśe, fenomen koj go ima recisi na site stadioni vo Makedonija.
А ете, само таму кај што "феноменот" е најистакнат, како по случајност, се толерира највеќе.
Зошто би било битно, на пример, дали човекот/каурот е повреден затоа што некој загрижен алахов роб му ја дупнал главата со фрлање шише или затоа што му ја дупнал мавајќи го од блиску со тврд предмет?Ептен јак ќотек...![]()
Зошто би било битно, на пример, дали човекот/каурот е повреден затоа што некој загрижен алахов роб му ја дупнал главата со фрлање шише или затоа што му ја дупнал мавајќи го од блиску со тврд предмет?
аман бе, знам дека е во рака, па нели пишав во предходниот постНе знаев дека на играчите на Вардар главата им е во пределот на десната рака!