Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
сега гледав вести на Алсат не успеав баш убо да слушнем но нешто каза дека навивачите на вардар сакале да влеза на терен...
Ај бе не ги слушајте новинарите, и да сакале сакале заради играчите на Вардар, не на Шкендија. Не знам дали знаеш, соблекувалната на гостинските фудбалери е на Северна, а гужвата беше на Јужна каде е соблекувалната на Вардар. Проблемот навивачите го имаат со фудбалерите на Вардар, не останав за да видам што се случило, али полицајците се качиле на трибина да рачистуваат, кога можеле да ги чекаат доле.

Очигледно е што се прави од полицијата, џабе се коментира понатака. Ниту онаа 6-1, ниту оваа не ми изгледаа како местени од двете управи, но вторава апла ми изгледаше местена други структури, судијата среќа и немаше многу работи поради анемичниот Вардар но успеа да не види очигледен пенал и неколку други ситни работи.

Ај бе не ги слушајте новинарите, и да сакале сакале заради играчите на Вардар, не на Шкендија. Не знам дали знаеш, соблекувалната на гостинските фудбалери е на Северна, а гужвата беше на Јужна каде е соблекувалната на Вардар. Проблемот навивачите го имаат со фудбалерите на Вардар, не останав за да видам што се случило, али полицајците се качиле на трибина да рачистуваат, кога можеле да ги чекаат доле.

Очигледно е што се прави од полицијата, џабе се коментира понатака. Ниту онаа 6-1, ниту оваа не ми изгледаа како местени од двете управи, но вторава апла ми изгледаше местена други структури, судијата среќа и немаше многу работи поради анемичниот Вардар но успеа да не види очигледен пенал и неколку други ситни работи.
Valda i stativata vo 95 min na vardar onie ja mestele !!!!
Glupo e neli za poveke komentari vo vrska so ovoj muabet ..

Пак ќе изгубите во Тетово
Сигурен сум во тоа.
Pa ajde preosvetli me !!! Mestena stativa vo 95 min !?? I stativa moze da se mesti >?
Nw zaboravaj site gleavme deneska
Па тоа се чудам, си гледал и пак не сфаќаш.

Играчите си играа коректно, ФФМ ја местеше, а ја мести преку судијата. Судијата нема улога во стативите и ударите, но може да има улога кога ќе треба да не се види очигледен пенал во 85та минута. Сега појасно ти е?

Затоа и реков, Вардар со тоа што се слаби им помогнаа на судиите, да имаа повеќе шанси ќе неможеше и судијата да влијае, вака еден недосуден пенал на 10 минути пред крај и тоа колку значи. Може немаше да даде после пак Вардар гол, а може и ќе го дадеше тој за 2-1...

Немој да барате алиби, игравте против осакатен тим, тим кој не добивал плата од коа Вардар станаа шампиони. Игравте у Скопје и имавте позитивен резултат од првиот меч.

Немој да барате алиби, игравте против осакатен тим, тим кој не добивал плата од коа Вардар станаа шампиони. Игравте у Скопје и имавте позитивен резултат од првиот меч.
Абе кој бара алиби, јас и по 2-1 против Силекс пишав дека така титулата нема шанси да се освои, а дека Вардар на повеќето натпревари е оштетуван од судиите е. Лани особено.

Вие сте тие кои постојано барате алиби, 6-1 местена, абе ајде, некој ќе мести да губи 6-1 кога може 2-1 да изгуби. Не е барање на алиби, али очигледен пенал е пенал кој мора да се досуди па макар на крај изгубиш и 10-1, бидејќи не секогаш подобриот на терен победува. Дека сме за никаде, сме, а вашиот факт не земале пари, осакатен тим... исто не важи бидејќи се работи за дерби.

Доста ми е, кој сфатил, сфатил...

Како бе исто било 2-1 и 6-1. Ај пробај ги на спортска како точни резултати, или со голови 3+ 7+, или 4+ прво полувреме, и види дали е исто. Нашите го наместија, вашите само искористија прилика. Вечерва требаше да ја покажат силата вашите

Фановите на Шкендија викаа за таа од 6-1 дека е местена, Вардарци се бранеа дека Вардар бил многу јак (а претходните и резултатите потоа знаеме какви им беа).

Сега, фановите на Вардар се бунат за местена, а фановите на Шкендија се бранат дека Шкендија оставиал срце на терен...

Yeah right, очигледно е бе дечки, апла, ќе видите сега како ќе си компензираат на следната. И така нашата лига ќе продолжи да крчка и да биде магнет за најголемите мафиози во фудбалот...

Koj penal be ziti se !? Samo vie nekolku od onie 300 lica go vidovte !?
Priznaj poraz,cestitaj,tepaj se so policija i barem ne se brukaj...
Sudijata +6 min produzi...valda del od mestenkata...

Koj penal be ziti se !? Samo vie nekolku od onie 300 lica go vidovte !?
Priznaj poraz,cestitaj,tepaj se so policija i barem ne se brukaj...
Sudijata +6 min produzi...valda del od mestenkata...
Епа тоа е, во подрум си бил кога бил пеналот очигледно. Судијата продолжи регуларно 4 минути што беше малку, а во тие имаше уште прекини, не го тупи и за продлжувањето не се брукај, иди во подрум и куцај од мобилен. Поздрав.

Каков пенал бе! Само што го допре, Маневски падна како покосен!

Шкендија имаше поконкретни шанси и тотално заслужи да оди во финале.

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Каков пенал бе! Само што го допре, Маневски падна како покосен!

Шкендија имаше поконкретни шанси и тотално заслужи да оди во финале.

Чист пенал беше штета што не е убацен тој дел во снимката онаа од спортефе па да видите и вие поубаво (y)

Епа тоа е, во подрум си бил кога бил пеналот очигледно. Судијата продолжи регуларно 4 минути што беше малку, а во тие имаше уште прекини, не го тупи и за продлжувањето не се брукај, иди во подрум и куцај од мобилен. Поздрав.
Hahahaha...nisto batka ne sum propustil jas :) uzivaj,ako mislis toj sto padna vo duel so nasiot lev bek ,ne znam sto da kazam :noze: pa i ti ne znaes ama jbg sega te vodi gnevot i pisuvas so ke stignes...
Cela drzava vide pobeda cista ko solza...dominacija do 80 minuta od tim so pred 3 nedeli 6 primi(a zasto primi,posle ova valda e pojasno da se sfati)...
P.s za da imas mobilen ko mojot ti trebaat 3 mesecni prosecni plati da izrabotis ;) pozz
sega mars na levo i GITLA ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom