Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Mestena beshe 6-1 , i toa OVER 3.5 prvo pol. i 7+ cel mec (y)

Sea dali vardarci znaea ili ne NE ZNAM , ili pa nashite sami da go mestea ...

VCERA se igrashe eden dosta kvaliteten mec , retko kaj nas ... Vardar poslednive 2 meseci e edna od najslabite ekipi vo ligata rezultatski , tepa eden Sileks 2:1 so presvrt na kraj , gubi protiv Rabotnicki ( a ovie ekipi Shkendija gi pobedi za edna nedela i dvete ) , potoa poslednite politicki problemi vo Vardar so trenerite so navivacite se sosema druga rabota , i ne e vinoven SHKENDIJA sto zasluzeno odi vo finaleto , fala za cestitkite tie koj sto ni cestitaa , cestitki i za Teteks , se gledamo vo finaleto , neka pobbedi podobriot . Lani pobedi Renova , sega ushte edan tetovska ekipa ke pobedi , bravo :D

И мене ме има!

Разликата е што Шкендија имаше нефер предност во однос на Вардар.

Противникот кој им гостуваше беше тепан, а противникот на Вардар - не.

Pope aj dosta se blamiras. Znaeme deka si albanofob a uste poveke islamofob, a vo sekoj muabet sakas da gi prikazes makedoncite kako macenici.

Dosta lazes deka bile tepani igracite na Vardar, ete negovite fanovi ne go kazuvaat toa a ti se obiduvas da lazes ovde.

Sega kako nagrada treba site protiv metalurg da ideme i spored moznostite sekoj da dade denar povise za karta.barem znaam deka sega bez uprava(lopovska) parite ke si idat na pravo mesto,zasluzuvat deckite definitivno.... Inace nekoja novost za terminot i mestoto koga finaleto!?

Pope aj dosta se blamiras. Znaeme deka si albanofob a uste poveke islamofob, a vo sekoj muabet sakas da gi prikazes makedoncite kako macenici.

Dosta lazes deka bile tepani igracite na Vardar, ete negovite fanovi ne go kazuvaat toa a ti se obiduvas da lazes ovde.
Од ФФМ:

- Се поведувa дисциплинска постапка против ФК Шкендија – Тетово , поради фрлање на тврди предмети и пиротехнички средства пред почетокот на натпреварот и во текот на натпреварот со Ф.К.Вардар –Скопје одигран на ден 17.04.2013 година ,во рамките на ½ финале на КУП на РМ, при што се удрени гостинскиот фудбалер Маневски Борче во пределот на десната рака и вториот асистент судија Грдановски Симон. Се задолжува ФК Шкендија од Тетово - овластено лице на клубот да достави писмена изјава во врска со овој настан во рок од три (3) дена од денот на приемот. - стои во соопштението на ФФМ.

Дури и про-албанската ФФМ има забележано дел.

Pope aj dosta se blamiras. Znaeme deka si albanofob a uste poveke islamofob.
а кој немуслиман неалбанец во Македонија не би бил тоа (после толку зулуми)?

Aii ja pa mislev vlegle lugje dole i gi tepale, a ovoj mi zboruva za frlanje na śiśe, fenomen koj go ima recisi na site stadioni vo Makedonija.

Aii ja pa mislev vlegle lugje dole i gi tepale, a ovoj mi zboruva za frlanje na śiśe, fenomen koj go ima recisi na site stadioni vo Makedonija.
А ете, само таму кај што "феноменот" е најистакнат, како по случајност, се толерира највеќе.

А ете, само таму кај што "феноменот" е најистакнат, како по случајност, се толерира највеќе.

Хах ама зошто го правиш тоа како да влегле луѓе со стапови да ги тепале играчите на Вардар! Во стилот демек играчите на Вардар беа тепани, а на Шкендија не!

Ептен јак ќотек... :pos:

Ептен јак ќотек... :pos:
Зошто би било битно, на пример, дали човекот/каурот е повреден затоа што некој загрижен алахов роб му ја дупнал главата со фрлање шише или затоа што му ја дупнал мавајќи го од блиску со тврд предмет?

Зошто би било битно, на пример, дали човекот/каурот е повреден затоа што некој загрижен алахов роб му ја дупнал главата со фрлање шише или затоа што му ја дупнал мавајќи го од блиску со тврд предмет?

Пак лажеш бе лажго!

Не знаев дека на играчите на Вардар главата им е во пределот на десната рака!

Ајде попе...продолжи со твојата пропаганда, се надевам дека ни орбит не јадеш веќе :pos:

Е ова најдов од вчерашниот инцидент,албанска полициа нега иде у тетово аххх :pos:закон бил овја,браво за зената со дрес алал даие

Шо има врска дека биле со предмети погодени? Важно биле и е напад на играч и по сите закони треба да следи казна ама кај нас само за македонските навивачки групи има казни така да... оправдано ви е вас (y)
Другио пат со цигла фрлете, ама гледајте в гла да погодите некој.

Ваква мотивација од кога станавме шампиони немало!
Лудница било во соблекувалните. Овде може да се види само дел од тоа како слават играчите!

Исто и на видеото погоре што го постира Beck's, после завршувањето на натпреварот се гледа славјето и во соблекувалните па и малце има од пречекот во Тетово!

Пс: Цуцули е воѓа! :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom