Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеше Манчестер Јунајтед да ги тепа 8-2 на Арсенал, можеше Сити да ги тепа на Јунајтед 6-1 на „гостински“ терен, а не може Вардар да ја тепа една мизерна Шкендија со 6-1, абе ајде.

Добро де, немора да значи дека е местена. Нормално, низ цел свет се мести, па што остана за овде...Ама не зборите без докази, искрено моменталниов тим на Шкендија (освен одбраната која е да речем добра за нашава лига), другото е боранија.
Има шанса и да е наместена, ама немора да значи дека секој пораз на Шкендија е местенка. Искрено Вардар моментално има тим што е класа подобар од Шкендија, па и од сите други.

Јас секогаш сум најголем скептик за местењето на Шкендија, еве и за ова денеска не знам што да кажам.
Ама немој да кажеш дека моменталниот тим на Шкендија е еден од најслабите во лигата. Освен нападот кој ни е лош во другите делови сме супер. Ама тоа колку даваат од себе играчите е друга работа!

Ова е срамота, вака не сме изгубеле во Скопје од Вардар па и од Работнички кога беа најсилни, а ние кога бевме претпоследни. Чудно ми е со вакви играчи ваков пораз.
Не велам дека е наместена, туку велам да почекаме и да видиме!

Da gubis so 6 razlika,znaci da si 2 klasi poslabi od protivnikot...a toa SME !!!! mozebi realno 3-4 golla trebase da primime (ama koga ke gubis,barem da si dobijat na kladilnica),realno licime na selska ekipa,bez plati,bez uprava,bez sponzor + i gledacite se gubat(koj e glup da ide da dade 100 den,koga znae deka ke zavrsat vo neciji djepovi istite)....Ne znam kako ke izdrzime do Maj,totalen raspad na sistemot....da ne veruva covek,a kade parite na: Buba-300 K evra,Xhelil Abdula-60 K, 2 utakmici vo Ch.L 120 K ,2 Utakmici vo L.E 45 K ...Plus sekoja utakmica po 7-8 iljadi evra od karti prodadeni....
Toa ti patiestie od Sampion do Mizerija za nepolni 30 meseci...Nasa Realnost :(
Овдека заработка ви била 300-400 илајди евра ти ептен им смали си лапнале доста пари вашата управа.
Иначе Горан како чудно ти е Вардар дека не можел да даде 5-6 гола башка на градски па Турново си отиде со 5 комада бе испод 3 никој не беше освен Металруг кој поради утките на Маневски си отиде со нерешено, плус тоа Шкендија без Положани можеби најдобриот играч во нивниот средн ред тешко дека може да парира на Вардар плус сите викате имала добра одбрна јас па баш мисалм дека во Шкендија напдот па одбрната се најлош дел од екипата мада ејупи сеознава си дава голчиња ама одбрната им е катастрофа.

Не ми личеше дека е месетена. Ќе видиме од видеото ама во живо стварно не личеше така.
Првиот гол на Стојков и голот на Рибар беа :drk::drk::drk::drk::drk:

И да не е местена, овој пат глупи ви се нападите кон оние што мислат дека е местена. Хелоу, македонска лига, 6:1 резултат, Вардар од мизерен одеднаш дава 6 гола, секако дека многумина ги влече на местена.

Головиве кој од кој поубав,одбранава на Шкендија спие :)

ova ne ti se izgleda kako mestena ? :eek: ne gledas kako projdat pokraj odbranataaaa :eek:

Па неможе со Ников месечарон на гол и сакате да имате резултати.Оној Чирјак влезе наместо "братот Напредок" и од тоа што можев да видам врска нема човекот од фудбал.Јас незнам како само давал голови на тоа пријателските.

Па неможе со Ников месечарон на гол и сакате да имате резултати.Оној Чирјак влезе наместо "братот Напредок" и од тоа што можев да видам врска нема човекот од фудбал.Јас незнам како само давал голови на тоа пријателските.

so eden zbor neka idat site u picku mater... pojce vazi za upravata

Не заебавајте бе, не трчаат одбранбените на Шкендија. СРАМОТА!
--- надополнето: 12 март 2013 во 16:51 ---
Како да го видов Неџипи да се загрева или грешка сум.Што направи најде клуб он или се врати?

Нуриман Исмаили си го видел. Неџипи игра во Васлуи!

ova ne ti se izgleda kako mestena ? :eek: ne gledas kako projdat pokraj odbranataaaa :eek:
Не зафркавај бе види како беа изиграни акциите едноставно пушти ја топката у празно нашиот на време ќе тргне на топка плус и не верувам да има некој побрз играч од Ѓоргиев и Стојков у лигава, примети кај 4тиот гол како добра работа заврши Костовски со враќањето назад да прими топка и двајца од одбрната на Шкендија појдоа по него со што му оставија на Стојков бришан простор.

Не беше местена не се палете одма ;)
Повеќе напишав во нашиот фан клуб.
Па вашине неможе да одат бе, дефанзивцине во просек ви имаат по 100 кила, а голманот ви е дилајла жива.
Имаше доста искри и провокации особено кога дадодвте гол...

Браво за Вардар, ја распучиле Шкендија како косоварка во Боговиње :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom