Види го Ловре човече, 100 гола даде на пријателскиве 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
More ke si go barate i vie gjupceto so zamina vo dritaВиди го Ловре човече, 100 гола даде на пријателскиве![]()
Cair be kaj moze da bidiКаде е ова теренче, не изгледа лошо за наши услови,
Cair be kaj moze da bidiTuku da prasam nekoj od sverceri igra nekoj drug klub na stadionot ili samo za sloga e ?
Не игра друг тим, лани играше Албарса, али годинава Албарса стана Шкупи/Слога...Cair be kaj moze da bidiTuku da prasam nekoj od sverceri igra nekoj drug klub na stadionot ili samo za sloga e ?
Tие. Убај спомени имам од таму ко игравме пред 5-6 години за купот. Изгубивме 2:1, ама тука тепавме 1:0 во реваншот и ги испаднавме. (зборам за младинскиот тим на Пелистер, не првата екипаСлога Југомагнат??? Јас пак мислев дека е помошен терен затоа што не се гледат трибини и затоа ми се виде дека е ОК.
Си помагаат да наместат утакмица и да поделат пари , сите тимови.може ли некој да ми каже кој клубови се во добри односи (за нашава лига зборувам) .. си помагаат меѓусебе,имаат трансфери,делат бодови ... ???
Шкендија го враќа Ејупи назад!
Ова е добра вест, барем нема да останеме само на Чирјак. Добро е!